Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δύο vegan προτάσεις για μια εναλλακτική Τσικνοπέμπτη

Αυτή την Τσικνοπέμπτη θα τσικνίσουμε με vegan λουκάνικα και γύρο!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2022

Μπορεί στο μυαλό μας η Τσικνοπέμπτη να είναι μια ημέρα συνυφασμένη με τα κρεατικά, στην πραγματικότητα όμως το λεγόμενο «τσίκνισμα» δεν αποτελεί αποκλειστικότητα των κρεατοφάγων. Μάλιστα, το «τσίκνισμα» είναι απλά μια τεχνική ψησίματος που απαιτεί το «κάψιμο» του φαγητού, δηλαδή το λίγο παραπάνω ψήσιμο μέχρι να καβουρδιστεί και να βγάλει τη γνωστή σε όλους μας «τσίκνα».

Αυτό σημαίνει ότι πολύ εύκολα με την ίδια τεχνική, μπορούμε να τσικνίσουμε με vegan επιλογές, όπως είναι τα vegan μπιφτέκια, vegan λουκάνικα ακόμα και … vegan σουβλάκι -που πιστέψτε μας είναι πεντανόστιμα!

Πιο κάτω, σου δίνουμε 2 πολύ καλές προτάσεις για να απολαύσεις την ημέρα, με vegan επιλογές! 

Vegan Tsiknopempti με platter από το Grab 
Στον πολύ γουστόζικο χώρο του Grab, του artisan bakery της Λεμεσού με τη (healthy) φιλοσοφία και τα προϊόντα του, θα πας αν θέλεις να γιορτάσεις την Τσικνοπέμπτη με τον πιο υγιεινό τρόπο! Εδώ λοιπόν θα φροντίσουν για το μεσημεριανό με τους συναδέλφους ή τους φίλους, ετοιμάζοντάς σου μια πιατέλα γεμάτη vegan καλούδια! Μία πεντανόστιμη επιλογή από λιχουδιές χωρίς κρέας, όπως από ζουμερό gyro wraps, νόστιμα και ζουμερά λουκάνικα λαχανικών, κεφτεδάκια από φυτικές πρωτεΐνες  , τραγανά golden (chick-free) nuggets, vegan σάλτσες, ντιπ και σπιτικά μπαστουνάκια λαχανικών. Προγραμματίστε εκ των προτέρων και προ-παραγγείλετε το.
(25772266) Λεμεσός.

'Tsiknopempt' BBQ Night στο Elysian - Plant Based Kitchen Bar
Το “Elysian – Plant Based Kitchen Bar”, το πρώτο 100% χορτοφαγικό εστιατόριο της Λευκωσίας, που αποδεικνύει στην πράξη ότι η vegetarian κουζίνα παρά τους περιορισμούς της μπορεί να είναι εξίσου ή ακόμα και πιο γευστική από τις πιο παραδοσιακές κουζίνες, γιορτάζει την Tsiknop;empth όπως μόνο αυτό ξέρει και μπορεί! Διοργανώνει λοιπόν ένα BBQ night, στο οποίο θα σερβίρονται μία πιατέλα (€18) με νόστιμες εναλλακτικές επιλογές (αντί κρέατος), όπως λουκάνικα, φιλέτα και μπιφτέκια σε vegan εκδοχή! Στο τέλος, υπόσχονται και μία λαχταριστή έκπληξη! Μπορείς επιπλέον να δώσεις την παραγγελία σου για take away ή delivery.
(22 004343) Διαγόρου 15. Κρατήσεις απαραίτητες.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close