Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η μαμαδίστικη (ghost) κουζίνα της συμπρωτεύουσας που θα λατρέψεις!

Πίσω από τημαμαδίστικη κουζίνα κρύβονται μία μαμά και η κόρη της!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2022

Το μεράκι και η αγάπη για το καλό φαγητό καθώς και η συνεχής αναζήτηση οδήγησαν μία μαμά με την κόρη της στο να φτιάξουν μια πρωτότυπη και πεντανόστιμη κουζίνα... συστήνοντας στο κοινό της Λεμεσού τις νοστιμιές του τόπου τους.

Ο λόγος για τη Negar με καταγωγή από την Περσία, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα μαζί με την μαμά της το Mommy's Food Catering, σερβίροντας ξεχωριστά πιάτα διεθνούς κουζίνας, με ευφάνταστες γεύσεις που σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλη την παρέα, vegetarian και μη!

Στο Mommy's Food Catering θα βρεις διεθνείς γεύσεις με επιρροές από την Περσία -χώρα καταγωγής μαμάς και κόρης- και απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν χρόνο να μαγειρέψουν.

Να σου πούμε πως οι δυο τους σου ετοιμάζουν και το τραπέζι του σαββατοκύριακου εαν έχεις κόσμο στο σπίτι ή κάποιο πάρτι, και ανάλογα με το δικό σου concept φτιάχνουν και το ανάλογο μενού.

Κάθε εβδομάδα λοιπόν, υπάρχει και κάτι νέο στα δύο ειδικά διαμορφωμένα μενού τους για vegeteranian/vegan και μη.

Το μενού διαμορφώνεται κάθε Κυριακή και όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά η Negar: ''Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό για τα κυπριακά δεδομένα, με φαγητά από τη διεθνή κουζίνα. Μπορεί να ανοίξαμε πρόσφατα όμως υπάρχει ήδη η σταθερή πελατεία μας που μας προτιμά κάθε εβδομάδα. Στο μενού μας ξεχωρίζουν σε ζήτηση τα fresh sping rolls, το αμερικάνικο χοιρινό BBQ που ψήνεται για πολλές ώρες στον φούρνο με σπιτικό σος, το κοτόπουλο με χρυσόμηλα και σαφρόν, αλλά και το κοτόπουλο με καρύδια και σπιτική σος ρόδι. Οι μερίδες μας είναι αρκετά μεγάλες και χορταστικές και περιλαμβάνουν μοναδικά burgers (ξεχωρίζει το φανταστικό burger με τραχανά και φακές, το οποίο διανέμουμε και σε διάφορα burger shops στην Λεμεσό), η mushroom pasta, η paella με θαλασσινά, ο vegetarian μουσακάς, potato frittata κ.ά. Πολύ εύγευστες και πλούσιες είναι και οι φρέσκες μας σαλάτες και τα όσπρια. Επίσης φτιάχνουμε σούπα τραχανά με το χαλλούμι, ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή που φτιάχνει η μαμά''.

Μελλοντικά, υπάρχουν στα σκαριά και οι σκέψεις να επεκταθούν και στο γλυκό, με μοναδικές συνταγές, καθώς και healthy προτάσεις με ένα εβδομαδιαίο μενού, πάντα υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές ενός διατροφολόγου.

Πληρ. 99 283175.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close