Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στο μικρό καφέ της Σόνιας, τα γλυκά θα γίνουν η αφορμή για να (ξανά) πας!

Εδώ θα φας παραδοσιακό τραχανά με χαλλούμι, μέσασε μεγάλο ζεστό ψωμί!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2022

Αν δεν το ανακάλυψες ακόμα, μάλλον ήρθε η στιγμή να το γνωρίσεις! Ο λόγος για το Sonia's Petit World που εδώ και δύο χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Γρίβα Διγενή. Είναι ένας λιλιπούτειος παράδεισος και σαν βρεθείς εκεί οι μυρωδιές του καφέ και του brunch που σερβίρει το μαγαζί σε καθημερινή βάση θα σε μαγέψουν.

Στο μενού του πλούσιου brunch του θα βρεις ποικιλία εδεσμάτων για όλα τα γούστα! Από pancakes, ομελέττες, Scrambled eggs μέχρι και λαχταριστά τοστ και ροφήματα, καθώς επίσης και επιλογές για vegan από μηλόπιτα μέχρι ελιόπιτα και bakel με χούμους!

Στο μαγαζάκι της Σόνιας θα πας και θα ξαναπάς για τα γλυκά και σπιτικά φαγητά, τα pancakes και τις κρέπες υπερπαραγωγή, την πεντανόστιμη παραδοσιακή σούπα τραχανά με το χαλλούμι της που σερβίρεται μέσα στο ζεστό και μαλακό ψωμάκι  (σερβίρεται κάποια σαββατοκύριακα και με προπαραγγελία), καθώς και τα καταπληκτικά σάντουιτς -που ξεχωρίζουν στον κατάλογο- σε ποικίλες γεύσεις και συνδυασμούς. Εμείς ξεχωρίσαμε το Μade in cyprus που αποτελείται από φραντζολάκι τύπου μπέργκερ με παραδοσιακό χαλλούμι στη σχάρα και σπιτική μαρμελάδα φράουλα πάνω σε στρώμα από πράσινη σαλάτα.

Στα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις, βάλε το Nutella Crave, ένας συνδυασμός πολύσπορου ψωμιού σλάις με νουτέλα, φυστυκοβούτυρο και κομματάκια μπανάνας.

Εδώ θα βρεις ακόμα μεγάλη ποικιλία σε παγωτό, milkshake παγωτού και hot chocolates. Θα σου κάνει εντύπωση το Τhe cookie monster με παγωτό μπισκότο και κρέμα με κομματάκια αμερικάνικου παγωτού ανάμεσα σε μπάλες μπαγωτού. Τα Penaut Butter Hot Chocolate, Nutella Hot Chocolate, Baileys Hot Chocolate θα απογειώσουν τις αισθήσεις σου!

Να σου πούμε πως στο Sonia's Petit World υπάρχει και παιχνιδότοπος για τους μικρούς της παρέας και επιλογές γευμάτων, ενώ στον χώρο υπάρχει και αίθουσα όπου συχνά πραγματοποιούνται διάφορα σεμινάρια για ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού όπως ψυχολογία, θηλασμός, υπνοθεραπεία, παρουσιάσεις βιβλίων κ.ά. Αυτή την Κυριακή θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.

Και για το τέλος σου αφήσαμε το καλύτερο!

Για την Ημέρα των Ερωτευμένων, το ζαχαρένιο σου μαγαζάκι ετοιμάζει (μόνο για εκείνη την ημέρα) τα πιο γλυκά pancakes σε σχήμα καρδιάς και σε απίστευτες γεύσεις, καθώς και ειδικά κουτάκια με γλυκά εδέσματα. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close