Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Οι 3 ελληνικές αλυσίδες που ετοιμάζουν την κάθοδό τους στην Κύπρο!

Έρχονται Κύπρο το επόμενο διάστημα

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022

Αρκετές είναι οι γνωστές ελληνικές αλυσίδες εστίασης και καφεστιατορίων που μπορεί κανείς να συναντήσει στην Κύπρο. Κάποιες μάλιστα από αυτές, όπως είναι η Estrella, το Derlicious, ο Σαββίκος, η Pizza Fun, το Yoko Sushi & Bento, η Crepaland, το Koi sushi bar κ.ά. δραστηριοποιούνται χρόνια στο νησί μας, ενώ κάποιες άλλες άνοιξαν μόλις πρόσφατα, όπως είναι για παράδειγμα το ERGON Deli + Cafe που άνοιξε πριν από μερικές μέρες στη Λεμεσό. 

Ωστόσο, είναι και μερικές που αναμένονται να ανοίξουν στο νησί μας το επόμενο διάστημα, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε να τις υποδεχθούμε!

The Big Bad Wolf Souvlaki & Burger Bar
Μία από τις μεγαλύτερες, βραβευμένες αλυσίδες της Ελλάδας, κατεβαίνει στην Κύπρο, δίνοντάς μας άλλη μία επιλογή για γρήγορο φαγητό! Με δέκα επιτυχημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η ελληνική αλυσίδα εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης Ο Κακός Λύκος - The Big Bad Wolf Souvlaki & Burger Bar, έρχεται στην Κύπρο για να σου προσφέρει καλό και ζουμερό σουβλάκι, μπέργκερ κ.λπ. στους καλοφαγάδες της παρέας και όχι μόνο. Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας θα ανοίξει στη Λάρνακα επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή 28 & Γιαννάκη Αεροπόρου μέσα στον επόμενο μήνα. Το κυπριακό κοινό θα έχει πλέον την ευκαιρία να απολαύσει τις νοστιμιές του Λύκου σε μία μεγάλη ποικιλία από σουβλάκια, burgers, club sandwich, ολόφρεσκες σαλάτες και ορεκτικά. Φυσικά, από το μενού δεν θα λείπουν και οι vegan επιλογές, καλύπτοντας έτσι όλη τη γευστική παλέτα ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Το συγκεκριμένο εστιατόριο εκτός από delivery και take-away, θα έχει ένα άνετο καθιστικό, όπου οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν άριστης εξυπηρέτησης.

Jerry’s Foodtruck
Η αλήθεια είναι πως, αν αγαπάς το γλυκό κι έχεις Ιnstagram, σίγουρα έχεις πέσει επάνω σ’ αυτά τα «αμαρτωλά», αφράτα, χρυσαφένια donuts που γεμίζουν με πραλινοσύριγγες και τις λιωμένες μπάρες σοκολάτας που ρέουν μέσα στο ζεστό τσουρέκι τους ή στις Jerry’s Kit Kat τούρτες. Πλέον, το hashtag #JerrysFoodtruck έχει γίνει viral.... κι αυτό μπορεί να είναι είδηση, αλλά όχι αυτή που θα σε συναρπάσει! Η είδηση λοιπόν είναι ότι η πιο γλυκιά καντίνα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να "παρκάρει" στην Κύπρο κι αυτό μόνο ενθουσιασμό μπορεί να μας προκαλέσει! Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Jerry’s Foodtruck ετοιμάζει την κάθοδό του στο νησί μας, και πιο συγκεκριμένα στη Λευκωσία, όπου θα λειτουργήσει το 18ο μαγαζί του και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει το απόλυτο hot spot σου. 

Goody’s 
Επιστρέφουν στην Κύπρο τα Goody’s μετά από απουσία έξι ετών. Μέσα στον Απρίλιο του 2022 αναμένεται να ανοίξει στο νησί μας το πρώτο Goody’s και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Θα ακολουθήσει δεύτερο στη Λευκωσία, ενώ στα σχέδια της επενδυτικής ομάδας που έχει αναλάβει το master franchise περιλαμβάνεται η ταχεία ανάπτυξη του δικτύου με στόχο την παγκύπρια κάλυψη. Πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για άνοιγμα μέχρι και 10 καταστημάτων μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close