Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022
Ο Ιανουάριος μας αποχαιρετά σιγά-σιγά, όπως και οι μεγάλοι αριθμοί σε κρούσματα κορωνοϊού, δείχνοντας μας ότι η καθημερινότητα μας θα αρχίσει και πάλι να χαρακτηρίζεται από μια κανονικότητα.
Παρόλα αυτά, καθόλου δεν πτοούμαστε. Αντιθέτως, παίρνουμε μολύβι και χαρτί και σημειώνουμε πράγματα που έρχονται, πράγματα που έχουμε να περιμένουμε, events ιδανικά να σπάσουν τη ρουτίνα και να μας προσφέρουν ωραίες εμπειρίες.
Πιο κάτω μαζέψαμε 6 συναυλίες που ανυπομονούμε να ζήσουμε στην Κύπρο τον Φλεβάρη!

Μιρέλα Πάχου
Μια μουσική παράσταση για λίγους και εκλεκτούς θα δώσει την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου η αγαπημένη στο κοινό της Κύπρου Μιρέλα Πάχου. Η νεαρή τραγουδίστρια έρχεται στο RED. για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα. Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια… το ακορντεόν της, σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα όσα θα θέλαμε να τραγουδήσουμε παρέα! Η βραδιά θα είναι γεμάτη αστερόσκονη , swing kαι νησιώτικα, rock και λαϊκά, κέφι και φαντασία!
Μαζί της: Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα Δημήτρης Μουτάφης: ηλεκτρικό μπάσο.
>> Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου, RED., Λευκωσία. Πληρ. & κρατήσεις 99059257 (RED.). Ώρα έναρξης: 21:00 Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040).

Γιάννης Κότσιρας
Ο αγαπημένος ερμηνευτής Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει στο νησί μας, με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση. Ένα μουσικό ταξίδι, που εκτός από τα δικά του γνωστά και αγαπημένα μας τραγούδια, συμπεριλαμβάνει και τα σπουδαία τραγούδια μεγάλων δημιουργών της σύγχρονης Eλληνικής μουσικής, όπως είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μίμης Πλέσσας κ.ά. Από το πρόγραμμά του δεν λείπουν και τα Eλληνικά ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Χρίστου Νικολόπουλου κ.ά. Στο πιάνο ο Γιώργος Παπαχριστούδης, ένας σημαντικός μουσικός, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το εξωτερικό, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές. Στα νυκτά έγχορδα ο Βαγγέλης Μαχαίρας, συνεργάτης του Γιάννη Κότσιρα εδώ και πολλά χρόνια, συνθέτης και ο ίδιος, αλλά και σπουδαίος σολίστας της παραδοσιακής μας μουσικής, που θα μας μεταφέρει όλα εκείνα τα ελληνικά αρώματα μέσα από το μπουζούκι, το ούτι και τον τζουρά του. Είμαστε όλοι καλεσμένοι να ζήσουμε και να μοιραστούμε το πάθος, την ενέργεια και τη μοναδική φωνή του δημοφιλή και καταξιωμένου Έλληνα καλλιτέχνη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλη την ιστορία της Ελληνικής λαϊκής μουσικής!
>> Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 20.30. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy
>> Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: € 12 / 10, E-ticket: www.rialto.com.cy, Rialto App, Tαμείο: 77777745 (Δευ - Παρ 10:00-15:00 και 2 ώρες πριν την έναρξη των παραστάσεων).

Στέφανος Κορκολής
Ο Στέφανος Κορκολής ερμηνεύει και παίζει στο πιάνο έργα του μεγάλου Έλληνα μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη. Μία παράσταση βασισμένη σε όλο το μουσικό φάσμα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Μαζί του στην ερμηνεία των τραγουδιών η Σοφία Μανουσάκη.
>> Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.00.
>> Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος Λάρνακας, 20.00. Πληρ. & εισιτήρια: www.tickethour.com.cy.

Γιώτα Νέγκα
Η Γιώτα Νέγκα τραγουδάει την «Ευτυχία»! Μία από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει στην Κύπρο και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Στις παραστάσεις θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια της σπουδαίας στιχουργού μεταξύ άλλων τα «Με ένα όνειρο τρελό», «Είμαι αητός χωρίς φτερά», «Γυάλινος Κόσμος».
>> Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού
>> Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας "Γ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ". Πληρ. & εισιτήρια: www.tickethour.com.cy.

Μαντώ
Το RED. υποδέχεται τη μοναδική φωνή, τη σπουδαία ερμηνεύτρια, Μαντώ, για μια νύκτα γεμάτη μουσική. Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το βράδυ, η Μαντώ θα μας οδηγήσει σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, περνώντας από τις μεγάλες της επιτυχίες, σε ελληνικές και ξένες μελωδίες που έχουν αφήσει εποχή, χαρίζοντάς μας μια βραδιά ατμοσφαιρική.
>> Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, RED. (28ης Οκτ 4 Έγκωμη), Λευκωσία, 22.30. Πληροφορίες/κρατήσεις: 99059257. Προπώληση: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040). Τιμή: 18 ευρώ.
>> Kυριακή 13 Φεβρουαρίου, Vinylio wine etc, Λεμεσός.
Eλένη Δήμου
Το Vinylio Wine Etc γιορτάζει 7 χρόνια και προσκαλεί όλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες για να μας διασκεδάσουν! Ανάμεσά τους και η Ελένη Δήμου, η οποία έρχεται έχοντας στις αποσκευές της τραγούδια που αγαπήσαμε, που τραγουδήσαμε μόνοι ή με παρέα . Τραγούδια που αφιερώσαμε στο ταίρι μας αλλά και τραγούδια που σιγοψιθυρίσαμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τραγούδια παλιότερα αλλά και νεότερα.. Όλα ερμηνευμένα από την πιο αισθαντική βελούδινη ερωτική γυναικεία φωνή του Ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Η φωνή της ιδιαίτερη, η παρουσία της ξεχωριστή, το χρώμα της φωνής της και τα σγουρά μαλλιά της φωνάζουν το όνομα της Ελένη Δήμου. Μια σπουδαία μουσική παράσταση μόνο για Λίγους
>> Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, Vinylio wine etc, Λεμεσός. Τηλ. Κρατήσεων 99300430.
Σχετικά
Ο Apon καταφθάνει στη Λάρνακα με το «Ηχογένεια Tour»
Μια εκρηκτική μουσική βραδιά στο Παττίχειο Αμφιθέατρο γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και αγαπημένα hits
Ρεσιτάλ για σόλο βιολοντσέλο από τον Mikhail Radunski
Μια μουσική ερμηνεία που προσεγγίζει τη μοναχικότητα όχι ως απουσία, αλλά ως παρουσία· μια συνθήκη ακρόασης, όπου ο ήχος εκτυλίσσεται στον χρόνο και αποκαλύπτει την εσωτερική του δομή
Η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο για μία "καυτή" καλοκαιρινή συναυλία - Ξεκίνησε η προπώληση
Η Ελένη Φουρέιρα «ντύνει» το φετινό καλοκαίρι με τις πιο hybrid συναυλίες, χαρίζοντας στο κοινό συναρπαστικές στιγμές
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα «μιλούν» 22 μέρες πριν τον τελικό – Πού βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος
Ανατροπές στις αποδόσεις, φαβορί που ξεχωρίζουν και η θέση Ελλάδας – Κύπρου λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά
Ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται για μια μεγάλη συναυλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής ανεβαίνει στη σκηνή για μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες και έντονα συναισθήματα
Οι Windcraft στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου για μια εκρηκτική δωρεάν μουσική βραδιά
25 μουσικοί γεμίζουν το τοπίο με ήχους πνευστών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αειφορίας Πεδιαίου
Ροκάρουμε ξανά με τα Γυμνά Καλώδια στη Λευκωσία
Πάθος, ένταση και αγαπημένα τραγούδια σε μια συναυλία που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει στο DownTown Live
Theama Events Card: Το «χρυσό εισιτήριο» για το πιο exclusive καλοκαίρι στη Λεμεσό
Μια VIP εμπειρία από το τέλος Μαΐου μέχρι αρχές Οκτωβρίου.
Μάιος και Ιούνιος με την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Το μουσικόφιλο κοινό της Κύπρου μπορεί να προσβλέπει σε τέσσερα εξαιρετικά ενδιαφέροντα προγράμματα
Η Λένα Ζευγαρά έρχεται το φετινό καλοκαίρι για μια μεγάλη συναυλία στο χωριό
Μόλις ανακοινώθηκε
Το Ριάλτο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ με τους Chunky Funky & Soulful Groove Collective
Η συναυλία κινείται σε καθαρά jazz διάθεση, με έμφαση στο groove, τον αυτοσχεδιασμό και τη ζωντανή ενέργεια της στιγμής
Eurovision 2026: Στη δημοσιότητα βίντεο από το εσωτερικό της αρένας και το στήσιμο της σκηνής στη Βιέννη
Η σκηνή βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της και χαρακτηρίζεται ήδη ως εντυπωσιακή και επιβλητική από όσους έχουν πρόσβαση στον χώρο