Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022
Τα food trucks είναι η νέα τάση για φαγητό! Είναι αυτές οι κινητές καντίνες (που σου θυμίζουν τις παλιές, καλές δεκαετίες) που είναι πανέτοιμες να σε εξυπηρετήσουν στο λεπτό και να σου δώσουν πεντανόστιμο φαγητό στο χέρι.
Αυτή τη φορά, βολτάροντας στη συμπρωτεύουσα, το μάτι μας "έπιασε" ένα ακόμα νέο food truck, το οποίο θα σε ενθουσιάσει, ειδικά αν προσέχει τι τρως! Βλέπεις, ο Χρίστος και η Μαρία, είναι ένα ζευγάρι που έχει πρωτοτυπήσει και έχει ανοίξει τη δική του καντίνα με 100% vegan φαγητά και (σύντομα) γλυκά. Σήμα κατατεθέν και η ημέρα που επέλεξαν για να ανοίξουν την καντίνα τους, η 1η Νοεμβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αυστηράς Χορτοφαγίας (World Vegan Day).
''Είμαστε κοντά στον κόσμο και σε αυτούς που επιλέγουν τη vegan διατροφή για έναν καλύτερο τρόπο ζωής, αλλά και σε αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει αυτήν την κουζίνα. Φτιάχνουμε υγιεινά γεύματα χωρίς να θυσιάζουμε τις ωραίες (original) γεύσεις, προτιμώντας πάντοτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής καθώς κι ένα καλύτερο περιβάλλον'', μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης.
Θα τους συναντήσεις στην Γεώργιου Γρίβα Διγενή και κοντά τους θα απολαύσεις νόστιμα εδέσματα που με πολύ μεράκι καθημερινά ετοιμάζουν.
Τι θα βρεις στο μενού τους; Φαλάφελ σε φρέσκια πίτα, 100% vegan γύρο μαριναρισμένο σε jack fruit (απομίμηση του κοτόπουλου), γύρο (style βοδινό) από ρεβίθια, ρύζι και μπαχαρικά, νόστιμα κεμπάπ μαζί με τζατζίκι, λαχταριστά burgers (beyond burger) με καραμελωμένο κρεμμύδι, αγγουράκι ξυδάτο, τυρί νηστήσιμο συνδυασμένο σε ένα πολύχρωμο φραντζολάκι από σπανάκι (μπορεί να το πετύχεις και σε παντζάρι ή σε πάπρικα), καθώς και veggie burger από πολύσπορο οργανικό φρατζολάκι με φακές, παντζάρι, μπαχαρικά και μη μεταλλαγμένη σόγια!
Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορείς να γευτείς και τα ξεχωριστά γλυκάκια τους (χωρίς ζάχαρη). Μπορείς να επιλέξεις το snickers cake με γέμιση μπισκότο, ξηρούς καρπούς, πουρέ καραμέλας και φυστικοβούτυρο, την millionaire chocolate με καραμέλα, μπισκότο και σοκολάτα, καθώς και την bounty όλα handmade με αγνά υλικά από τα χεράκια τους!
Επίσης μην ξεχάσεις να ξεδιψάσεις με την πλούσια ποικιλία από οργανικά αναψυκτικά, ροφήματα κ.ά.
Να σου πούμε ότι μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες (plus και το μενού) που χρειάζεσαι στη σελίδα τους στο Facebook Fed by Nature.
(96 020402) Γεώργιου Γρίβα Διγενή 136, Λεμεσός. Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Σ: 12:00-16:00 & 18:00-22:00
Σχετικά
Taste Atlas: Το ελληνικό φαγητό που μπήκε στο Top-10 των παραδοσιακών συνταγών παγκοσμίως
Στη θέση «8» φιγουράρει ένα παραδοσιακό ελληνικό φαγητό που ήταν και... επίκαιρο το τελευταίο διάστημα - Το βόρι-βόρι από την Παραγουάη στην κορυφή της λίστας
Πρωτομαγιά στον Καμασιά: Γεύσεις, παράδοση και ζωντανή μουσική στο Παραλίμνι
Η βραβευμένη ταβέρνα σας υποδέχεται όλο το τριήμερο με αυθεντική κυπριακή κουζίνα και γιορτινή ατμόσφαιρα
Ένα νέο εστιατόριο γνωστής αλυσίδας «προσγειώνεται» δίπλα στη θάλασσα!
Ο νέος χώρος θα είναι το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας εκτός εμπορικών κέντρων
Πάμε ξανά για οφτό σπέσιαλ εκτός Λευκωσίας, σε μία καταπράσινη αυλή με ελιές
Αργό ψήσιμο, παραδοσιακή γεύση και μεζές που δεν χάνεται…
Terrace Season στο AMARA: Μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας με θέα τη θάλασσα
Όλα τα εστιατόρια του ξενοδοχείου ανοίγουν τις εντυπωσιακές τους βεράντες, προσφέροντας υπαίθριες γαστρονομικές εμπειρίες με θέα τη θάλασσα
Πλούσιο παραδοσιακό μπουφέ τις Κυριακές για αγαπημένο μας στέκι στο βουνό
Οικογενειακός μπουφές και δραστηριότητες για παιδιά σε ένα καταπράσινο περιβάλλον
Το burger spot που όλοι δοκιμάζουν άνοιξε νέο μαγαζί στη Λευκωσία
Ένα από τα πιο ανερχόμενα street food brands επεκτείνεται με νέο στέκι
15 εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά την αργία της Πρωτομαγιάς
Η αργία της 1ης Μαΐου θα μας βρει με μαλάκια και γευστικά πιάτα θαλασσινών στο τραπέζι μας
Το rooftop που άλλαξε τον Πρωταρά επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ
Το Inamo Asian Philosophy επιστρέφει δυναμικά για τη νέα σεζόν, ανανεωμένο και πλέον ως το αποκλειστικό concept του εντυπωσιακού rooftop που ήδη έχει συζητηθεί όσο λίγα
Νέα καντίνα από γνωστή αλυσίδα φούρνων φέρνει γεύσεις και χαλάρωση στο πάρκο
Ένας all-day προορισμός που συνδυάζει χαλάρωση, γεύση και όμορφη ατμόσφαιρα μέσα στο πράσινο
Το στυλάτο rooftop restaurant-bar με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, επιστρέφει
Καλοκαίρι γαστρονομικό και κομψό στο πρωτευουσιάνικο rooftop που συζητήθηκε όσο κανένα
Η νέα στρατηγική συνεργασία που φέρνει το κυπριακό κρασί της Πάφου στο προσκήνιο
Punin Wine & Κτήμα Έζουσα ενώνουν δυνάμεις