Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022
Το brunch είναι το ξεχωριστό και πολύ νόστιμο γεύμα που έχει γίνει η απόλυτη συνήθεια των τελευταίων χρόνων. Ειδικά τα σαββατοκύριακα που όλοι μας έχουμε από ανάγκη για έξοδο, χαλάρωση και κουβέντα μαζί με την παρέα!
Εξ ου λοιπόν κι εμείς σου προτείνουμε για την επόμενη σου έξοδο για brunch να επιλέξεις το παρεΐστικο και στιλάτο στέκι στη Θεμιστοκλή Δέρβη που ακούει στο όνομα The Boys At Number Five. Ένα μαγαζί που παραμένει πιστό στη φιλοσοφία που έχει κτίσει από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του.
Ευφάνταστοι συνδυασμοί και μοντέρνα πιάτα με παραδοσιακές πινελιές, μετατρέπουν την έξοδό σου σ' ένα ταξίδι μοναδικών γεύσεων.
Φωτεινό, μοντέρνο, και γουστόζικο πέρα από λαχταριστά πιάτα προσφέρεται για μια αναμνηστική φωτογραφία για το Instagram σου (που πρέπει οπωσδήποτε να βγάλεις και να ποστάρεις απαραίτητα στον λογαριασμό σου).
Εκτός από την πλούσια ποικιλία που προσφέρει σε pancakes, εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις χωρίς σκέψεις (και τύψεις) τα πιάτα του που έχουν ως πρωταγωνιστές τα αβγά.
Όπως για παράδειγμα το eggs royale, σε αφράτο ψωμάκι μαζί με σπανάκι, σολομό, αυγά ποσέ και σος hollandese.

Μια άλλη ξεχωριστή πρόταση, είναι και τα eggs benefits, το οποίο έρχεται στο τραπέζι σου σε ψωμάκι, μαζί τραγανό μπέικον, πάπρικα και σος hollandese.
Αυτά τα δύο πολύ ξεχωριστά πιάτα μπορείς να συνοδεύσεις με καφέ, φρέσκο χυμό, λεμονάδα ή cocktail. Σερβίρονται καθημερινά και τα weekends (09:00-15:3:30) ή μπορείς να τα παραγγείλεις και μέσω take away/delivery.
(22 660421) Θεμιστοκλή Δέρβη 5, Λευκωσία.
Σχετικά
Η Λεμεσός φιλοξενεί τον πρώτο διαγωνισμό Καλύτερου Οινοχόου Σαμπάνιας
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη διοργάνωση
Τις Τρίτες πάμε για (all you can eat) ασιατικό
Το εστιατόριο σε προσκαλεί να απολαύσεις τον κινεζικό του μπουφέ, με ποικιλία επιλογών που σε ταξιδεύουν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.
Ένα στέκι στο χωριό με πέτρα, ξύλο και τραπεζάκια κάτω από την κεραμοσκεπή σερβίρει κυπριακό καφέ με €1
Μία καλή αφορμή για εξόρμηση και brunch στο βουνό
Το Pizzomparo πάει στο Comfy για μια βραδιά με πίτσα και ποτό
Ραντεβού στη Λεμεσό την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 18:00, χωρίς κρατήσεις.
Κλείνει μετά από 10 χρόνια γνωστό στέκι στην παλιά πόλη
Η Γωνιά κλείνει την πόρτα της, αφήνοντας πίσω της δέκα χρόνια ιστοριών και αναμνήσεων από μια εποχή της Σαριπόλου που πολλοί θα θυμούνται με νοσταλγία
Το GRANDYARD φέρνει νέο αέρα στη λεωφόρο Τσερίου
Το Food Park City γιορτάζει 10 χρόνια και συστήνεται ξανά με νέο όνομα, ανανεωμένη εικόνα και μενού!
Όταν ένα resort γίνεται γαστρονομικός προορισμός: Το εστιατόριο που αξίζει να ανακαλύψεις ακόμη κι αν δεν μένεις εκεί
Όσα απολαύσαμε και ό,τι θα κρατήσουμε από τη μοναδική -γαστρονομική- απόδρασή μας σε ένα από τα πιο εμβληματικά resorts της Πάφου, το οποίο φιγουράρει ανάμεσα στα φετινά υποψήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards
ÓRIS x THE CLUMSIES: Ο απόλυτος συνδυασμός γαστρονομίας και cocktail δημιουργίας στο Trilogy
Δύο ξεχωριστές βραδιές που συνδύασαν signature cocktails με δημιουργική γαστρονομία
Ένα νέο Asian street food spot έρχεται στη Λευκωσία και μας βάζει σε Tokyo mood!
Με μότο «Tokyo, our way», το AKIBA ετοιμάζεται να φέρει στην Αγλαντζιά μια διαφορετική street food εμπειρία
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Smoothie Factory της Λευκωσίας
Το Smoothie Factory μετακόμισε σε νέο, μεγαλύτερο χώρο στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένας καινούργιος Καφενές στο βουνό σερβίρει αναρή με έψημα και ιστορίες 35 χρόνων
Ο Άγης Ιακωβίδης παραδίδει το The Village Tavern στα παιδιά του και μας υποδέχεται ακριβώς απέναντι, σε ένα φιλόξενο στέκι για καφέ, κρασί και παραδοσιακά γλυκά
Το Bean Bar γιορτάζει 5 χρόνια γεμάτα γεύσεις, ενέργεια και θετική διάθεση!
Η αλυσίδα γιορτάζει από τις 26 έως τις 30 Οκτωβρίου με πέντε ημέρες ξεχωριστών προσφορών και συνεχίζει τις εκπλήξεις όλο τον μήνα.