Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2021
Το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα είναι, φέτος, στο Κέντρο Αθηνών με τον Γιώργο Μαζωνάκη!
Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής ψυχαγωγίας κάθε Πέμπτη και Σάββατο, στο Κέντρο Αθηνών, στην Αθήνα, με το ξεχωριστό concept με γενικό τίτλο «η Αθήνα τη Νύχτα». Μαζί του ο Γιώργος Λιβάνης και ο Κωνσταντίνος Φραντζής.

Το «φιλοθεάμον κοινό» της Αθήνας, όπως το χαρακτηρίζουν τα δημιουργικά του Κέντρου Αθηνών στα social media, από την πρώτη στιγμή επιλέγει φανατικά να ψυχαγωγείται κάθε Πέμπτη και Σάββατο από το Γιώργο Μαζωνάκη στο Κέντρο Αθηνών, του Ομίλου Γιάννη Τσακουμάκου, δημιουργώντας συνεχόμενα sold out και λίστα αναμονής κρατήσεων αρκετών εβδομάδων.

Αυτό συμβαίνει όχι άδικα, αφού «η Αθήνα τη Νύχτα», με τον «Μαζώ» απόλυτο πρωταγωνιστή, στα καλύτερα του, αποτελεί ένα μοναδικό, διαδραστικό, υψηλής αισθητικής concept ψυχαγωγίας. Η σκηνή του Κέντρου Αθηνών χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερη θεατρικότητα με επιβλητικές, βελούδινες κουρτίνες και φωτισμό, χωρίς τα συνηθισμένα led, αλλά και με εντυπωσιακές προβολές σε μία κατασκευή που ίπταται πάνω από τη σκηνή, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον ψυχαγωγίας. Ακόμα, και το προσωπικό που εργάζεται κι εξυπηρετεί το κοινό φορά ρούχα που φέρουν στίχους τραγουδιών του Γιώργου Μαζωνάκη. Ενώ σε επιλεγμένα σημεία εμφανίζονται και χορευτές, οι οποίοι αποτελούν μέρος του show, καθώς συμμετέχουν και με live feed προβολές ανάμεσα στο κοινό.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την ανανεωμένη του ορχήστρα έχει ετοιμάσει ένα μουσικό υπερθέαμα αισθητικής και ψυχαγωγίας με αγαπημένες επιτυχίες σε νέες ενορχηστρώσεις που ενθουσιάζουν! Σε κάθε εμφάνιση το κοινό αποθεώνει τον Γιώργο Μαζωνάκη, τραγουδώντας μαζί του το «Ώρες μικρές», το «Διανυκτερεύω», το «Ανήκω σε μένα», το «Παιδί της Νύχτας», το «Αγαπώ σημαίνει», το «Αν μ’ακούς» και πολλές ακόμα επιτυχίες του δημιουργώντας μία σπάνια εμπειρία ψυχαγωγίας.
Highlight της βραδιάς η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη, ανάμεσα στον κόσμο, ξεσηκώνοντας άπαντες και, βέβαια, οι στυλιστικές του επιλογές!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεχωρίζει και μονοπωλεί – για ακόμα μία φορά - το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και του κοινού για το προσωπικό του απαράμιλλο στυλ.
Για τις εμφανίσεις του φέτος επέλεξε υψηλής αισθητικής δημιουργίες ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών και κορυφαίων οίκων μόδας του εξωτερικού. Ανάμεσά τους κυριαρχούν το tailor made βελούδιν0 Bespoke Athens κοστούμι συνδυασμένο με μπότες και ζώνη Gucci, το total look Moschino με μπότες Yves Saint Lauren και γυαλιά ηλίου Gucci. Όπως και το look με πουκάμισο, μπότες και στέμμα Givenchy, παντελόνι και φούστα Louis Vuitton, αλλά και το look με πουκάμισο Dundas, παντελόνι Dior, μπότες Balmain.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως είναι ο «βασιλιάς της νύχτας» συστήνοντας μία νέα διάσταση στην ψυχαγωγία τη νύχτα στην Αθήνα.

#MAZW #ηΑθήναΤηΝύχτα #KentroAthinon
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ - #MAZW
Ακολούθησε τα social media του Γιώργου Μαζωνάκη!
Facebook: https://www.facebook.com/gmazonakisofficial
Instagram: https://www.instagram.com/georgemazonakis/
Twitter: https://twitter.com/gmazonakis
Youtube: https://www.youtube.com/c/GiorgosMazonakisOfficial
Official Website: https://www.georgiosmazonakis.com/

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ - #ηΑθήναΤηΝύχτα #KentroAthinon
Ακολούθησε τα social media του Κέντρου Αθηνών!
Facebook: https://www.facebook.com/KentroAthinon
Instagram: https://www.instagram.com/kentroathinon/
Twitter: https://twitter.com/KentroAthinon
Youtube: https://www.youtube.com/user/KentroAthinonChannel
Official Website: https://www.kentro-athinon.gr/



Σχετικά
Πρωτοψάλτη - Πορτοκάλογλου: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες τους στην Κύπρο
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχονται σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, με ένα πρόγραμμα που τιμά τη διαδρομή τους αλλά και ανοίγει έναν νέο δρόμο στη μεταξύ τους καλλιτεχνική σχέση
Συναυλία «Τα Φώτα του Κινηματογράφου-Γαλλία και Ευρώπη με Μουσική» στο Θέατρο Ριάλτο
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια που διαμόρφωσαν την αισθητική του ευρωπαϊκού κινηματογράφου
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ του «Ferto» με τον Ακύλα
Το βιντεοκλίπ θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1
Η συναυλία με την Ιουλία Καλλιμάνη, μόλις ανακοινώθηκε
Το Pavilion Hall είναι έτοιμο να υποδεχθεί το λαϊκό icon της νέας γενιάς
Πέντε μεγάλες συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο
Μεγάλες μουσικές βραδιές, αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ζωντανές εμφανίσεις που υπόσχονται αξέχαστες στιγμές σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο το νησί
Sharon Kam και Μιχάλης Οικονόμου συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
H συναυλία ξεκινά με το έργο Κομμός Β’, “Θρήνος για τον Morton” που συνέθεσε το 1996 ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης, μαέστρος και παιδαγωγός Θόδωρος Αντωνίου
Νέες ημερομηνίες για τα δύο ρετρό live με τους Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα και Καζούλη
Οι τέσσερις θρύλοι στα δύο μεγαλύτερα Retro Live Party!
Αναβάλλονται οι εμφανίσεις του Ηλία Βρεττού στο λευκωσιάτικο Ζazza
Για αυτήν την Παρασκευή και το Σάββατο
Ποιος θα τραγουδήσει φέτος στον Κατακλυσμό του Πρωταρά;
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για καλλιτέχνη ή σχήμα για τη συναυλία της Κυριακής του Κατακλυσμού
Ο Νίκος Βουρλιώτης σε μια μοναδική εμφάνιση στη Λεμεσό
Το παλιό αξέχαστο RnB κάνει την επιστροφή του
To Ammos φέρνει κοντά μας το απόλυτο πάρτι της άνοιξης
Ένα πάρτι που όλοι αγαπήσαμε και όλοι θέλαμε να έρθει πίσω
Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι του Ισραήλ - Η θέση που βρίσκεται στα στοιχήματα
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»