Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2021
Το Λιλιπού μας προσκαλεί στην οδό Ζικ Ζακ το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου για ένα γιορτινό πρωινό! Στις 11 το πρωί θα έχουμε στην παρέα μας τον Ηλία Ιωάννου (τρομπέτα) και τον Γιώργο Μορφίτη (πιάνο) που θα μας συνοδεύσουν με ζωντανή χριστουγεννιάτικη μουσική σε ήχους τζαζ και μπόσσα νόβα.
Από τις 11π.μ.-12π.μ. με κάθε αγορά από το κατάστημά μας, θα κερνάμε καφέ στο Καφενείο Χουζούρι και στο Guest Bar (πεζόδρομος Ζικ Ζακ).
***Το Λιλιπού θα προσφέρει 15% έκπτωση σε όλα του τα προϊόντα. ***
Αυτή τη χρονιά είναι σημαντική η στήριξη της τοπικής κοινότητας. Το νησί μας έχει τόσους ταλαντούχους δημιουργούς που δίνουν όλο τους το είναι για να φτιάξουν πανέμορφες και χρηστικές δημιουργίες. Στο Λιλιπού έχουμε κάνει μία μοναδική συλλογή για τέχνη της καθημερινότητας, που επιλέχτηκε με φροντίδα και έχοντας υπόψη το περιβάλλον.
Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλούς από τους δημιουργούς που θα βρίσκονται στην παρέα μας και να μάθετε περισσότερα για το έργο τους.
Κοπιάστε στο πιο γραφικό δρομάκι της πόλης για ένα όμορφο πρωινό και την ευκαιρία να αγοράσετε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας!
Σχετικά
ΚΕΝΤΗΤΟ: Τα Λεύκαρα ετοιμάζονται να ζήσουν κάτι καινούριο φέτος το Πάσχα
«Εν ΚΕΝΤΗΜΑ λαλώ σου!» - Το νέο πασχαλινό event στα Λεύκαρα φιλοδοξεί να γίνει θεσμός
Αυτό το Πάσχα, η ΚΟΚ και τα σωματεία της Basket League ενώνουν δυνάμεις για την κοινωνία
Η πρωτοβουλία ανήκει στην ΚΟΚ, η οποία απηύθυνε σχετικό κάλεσμα προς τα σωματεία
Το ENAVSMA παρουσιάζει: Wine & Dine στο Amyth of Nicosia
Επιμελημένο μενού, εκλεκτά κρασιά και η μαγευτική ενέργεια του αγαπημένου καλλιτέχνη Antonis Dominos
Η Cyprus From Air μάς προσκαλεί σε μια ακόμα μοναδική πεζοπορία
Σε μία διαδρομή που ανταμείβει τον ορειβάτη με απίστευτα τοπία παρθένου δάσους.
Week Agenda: 13 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Γαστρονομικά δείπνα, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και ξεχωριστές πολιτιστικές βραδιές συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα για το τέλος Μαρτίου και τις πρώτες μέρες του Απριλίου.
«Φυτέψτε ιστορίες και ο κόσμος Θα ανθίσει»: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Πάφο
Όλο το πρόγραμμα της όμορφης γιορτής
Ένα πασχαλινό παραμύθι ζωντανεύει στη Λεμεσό
Το CYBERNESS επιστρέφει με ένα μαγικό Easter Market εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτο δημιουργικότητα, μουσική και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη
Συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές οικογενειακές εξόδοι γεμίζουν την Κύπρο με ιδέες για ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Το Ballet Philippines των Φιλιππίνων ταξιδεύει στην Κύπρο
Η παράσταση είναι φτιαγμένη να την αγαπήσουν παιδιά από 4 ετών
Το πιο hot θέαμα της πόλης: Ένα τσίρκο που γεμίζει κάθε βράδυ
Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων που γεμίζουν καθημερινά
Το Furry Book Club τον Απρίλιο σε περιμένει στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου!
Με δωρεάν συμμετοχή για παιδιά και εφήβους