Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2021
Καθώς μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του reboot του «Sex and the city», «And Just Like That…», ένα νέο trailer μάς βάζει στην ατμόσφαιρα της πολυαναμενόμενης σειράς του HBO Max περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει.
Ένα χορταστικό trailer, διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών, μας υποδέχεται στην τωρινή ζωή των Carrie, Miranda και Charlotte, με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis στους αντίστοιχους ρόλους, αλλά και στο σπιτικό της Carrie και του Mr Big. «Όσο περισσότερο ζω, τόσο περισσότερο ανακαλύπτω ότι αν έχεις καλούς φίλους, τα πάντα είναι πιθανά» φαίνεται να λέει στο ραδιόφωνο η Carrie σε μια σκηνή, ενώ σε μια άλλη, σχολιάζει, προτού ανοίξει την ντουλάπα της αξιοζήλευτης γκαρνταρόμπας της: «Και έτσι απλά, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, μετά από όλες τις αλλαγές, είσαι ακόμα ο εαυτός σου».
Τα δύο πρώτα επεισόδια, σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή Michael Patrick King, έρχονται στις 9 Δεκεμβρίου, όταν εκατομμύρια φαν αναμένεται να καθηλωθούν στις οθόνες τους. Τα επόμενα οκτώ θα ακολουθήσουν κάθε Πέμπτη, με το τελευταίο να μεταδίδεται στις 3 Φεβρουαρίου 2022.
Δείτε το τρέιλερ:
Σχετικά

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου

Το Jurassic World Rebirth ξεπέρασε τα 750 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office – Στα ύψη και το «F1»
Το «F1» είναι πλέον η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην καριέρα του Μπραντ Πιτ, αλλά και στην ιστορία της Apple.

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025