Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2021
Η Διεύθυνση της Μαρίνας Λεμεσού, θέτοντας ως πρώτη και ύψιστη προτεραιότητά της, την προάσπιση της υγείας των επισκεπτών, αλλά και των συνεργατών και υπαλλήλων της και ενστερνιζόμενη τις προσπάθειες της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, ανακοινώνει την ακύρωση της προγραμματισμένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που είχε οργανώσει, στο πλαίσιο της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Μαρίνας.
Παρόλο που η χθεσινή εξαγγελθείσα ανακοίνωση από τον Υπουργό Υγείας αναφέρει ως ημερομηνία εφαρμογής των νέων μέτρων, για την αναχαίτηση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού την 29η Νοεμβρίου και οι εκδηλώσεις της Μαρίνας Λεμεσού ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, η αίσθηση ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινό, τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους της, επιβάλλουν τη λήψη της προαναφερθείσας απόφασης.
Η συστράτευση όλων μας απέναντι στη μάχη είναι επιβεβλημένη και η Μαρίνα Λεμεσού δηλώνει την αδιαπραγμάτευτη βούλησή της να συνεισφέρει στον αγώνα του κόσμου απέναντι στη διασπορά της νόσου, αυστηρά συμμορφούμενη με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου και λαμβάνοντας συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα, βάσει των σχετικών πρωτοκόλλων, ώστε να διασφαλιστεί ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα καταστήματα καθώς και οι χώροι εστίασης της Μαρίνας Λεμεσού θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια των εορτών. Παράλληλα, στις 26 Νοεμβρίου 2021, τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού θα διαθέτουν εκπτώσεις και ειδικά πακέτα προσφορών Black Friday, αναδεικνύοντας ένα νέο επίπεδο για «ψώνια πάνω στη θάλασσα».
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina.
Σχετικά

Δωρεάν εργαστήρια συγγραφής σεναρίου από τον Σταύρο Παμπαλή
Τα εργαστήρια διοργανώνονται από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας

Μέρες κεραμικής τέχνης και πηλού στην Αγία Νάπα
Ένα ακόμη σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Σεπτέμβριο

Ανακοινώθηκε το επόμενο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ σε ένα υπέροχο χωριό της Κύπρου
Με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό

Αποχαιρετάμε το κυπριακό καλοκαίρι με 20 υπέροχες εκδηλώσεις
Το υπόλοιπο του Αυγούστου γεμίζει με μουσική, πολιτισμό και δροσερές στιγμές σε όλη την Κύπρο

Έρχεται ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο μουσική, παιχνίδια και BBQ
Η Νεολαία Φρενάρους μας προσκαλεί για μεσημεριανό πάρτι

Κατακόκκινη Πανσέληνος, περίπατος και βραδιά γνωριμίας με μουσική στην Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά στο παραλιακό πεζοδρόμιο

«Η μουσική συναντά τη γλυπτική», την Τρίτη στον παραλιακό του Πρωταρά
Συνεχίζεται την Τρίτη 19 Αυγούστου ο κύκλος εκδηλώσεων «Η μουσική συναντά τη γλυπτική»

«Τα καλοκαίρια μας μικρά κι ατέλειωτοι χειμώνες»: μουσικοχορευτική παράσταση, με καλό σκοπό
Φιλανθρωπική εκδήλωση, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την υποστήριξη μαθητών και φοιτητών από τις πυρόπληκτες κοινότητες της Ορεινής Λεμεσού.

3 πράγματα για να κάνεις σήμερα Δευτέρα στο χωριό
Τα χωριά που συνεχίζουν και σήμερα τις εκδηλώσεις τους

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά

Το πιο ανεβαστικό πάρτι, επιστρέφει "Μες τες Στράτες" του Καλοπαναγιώτη
Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο πάρτι μες στη στράτα με λαϊκή μουσική

7 χωριά για να παίξεις τόμπολα το σαββατοκύριακο
Αν λοιπόν έχεις την τύχη με το μέρος σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πού θα έχει bingo night