News , Guide

Βροχερό το σκηνικό του καιρού και σήμερα

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2021

Βροχερό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού και σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με την μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η πρόγνωση του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα αρχικά ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα νότια ή και στα ανατολικά παράλια. Σταδιακά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και στα ορεινά που πιθανό να σημειωθεί και μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα νότια και δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και την Πεμπτη τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close