Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021
Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη 2η σεζόν του «Emily in Paris», του νέου κεφαλαίου της πολύ επιτυχημένης σειράς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδο.
Φαίνεται πως έρχονται νέες περιπέτειες για την πρωταγωνίστρια που δυσκολεύεται να ξεχάσει το τελευταίο -γεμάτο πάθος- βράδυ που πέρασε με τον γείτονά της Γκάμπριελ. Θα βρει το θάρρος να αποκαλύψει στην Κάμι, βλ. σύντροφος Γκάμπριελ, την αλήθεια;
Και σαν να μην υπάρχουν ήδη αρκετά μπερδέματα για την Emily, μια νέα ιστορία αγάπης έρχεται να ταράξει τα νερά, εν ονόματι Άλφι (Lucien Laviscount) εκ Λονδίνου ορμώμενος. Το αφεντικό της, η Σίλβι, την ωθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο κάθε δυνατότητα που έχει να της προσφέρει η γαλλική πρωτεύουσα λέγοντάς της: «Όσο είσαι εδώ ερωτεύσου. Κάνε λάθη. Θα βρίσκεσαι στο Παρίσι για έναν χρόνο. Κάν' το σωστά».
Η 2η σεζόν του Emily in Paris θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου. Δείτε το νέο trailer:
Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν είδαμε τη νεαρή Αμερικανίδα Emily (Lily Collins), η οποία ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Παρίσι για να δουλέψει σε μια marketing εταιρεία, ώστε να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα και να προχωρήσει επαγγελματικά. Βέβαια, σε όλο αυτό περιπλέκονται και τα προσωπικά-ερωτικά της με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και το απόλυτα ρομαντικό Παρίσι.
Πηγή: City
Σχετικά
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.