Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021
Ο Χιθ Φρίμαν, ο Αμερικανός ηθοποιός που έγινε γνωστός για τον ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου Χάουαρντ Επς σε δύο σεζόν της σειράς «Bones», πέθανε σε ηλικία 41 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω social media η σταρ των ριάλιτι και πρώην Μις Ήπα, φίλη του, Σάνα Μόουκλερ, ενώ στη συνέχεια την επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του, Τζο Μοντιφιόρε.
Σύμφωνα με την Μόουκλερ, ο Φρίμαν πέθανε στον ύπνο του, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην κατοικία του στο Όστιν του Τέξας, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για την αιτία θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστές.
«Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι με την απώλεια του αγαπημένου μας Χιθ Φρίμαν» αναφέρεται στη δήλωση που εξέδωσε ο μάνατζερ του. «Ένας λαμπρός άνθρωπος με έντονη και γεμάτη πνεύμα ψυχή, που αφήνει ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας. Η ζωή του ήταν γεμάτη βαθιά πίστη, στοργή και γενναιοδωρία προς την οικογένεια και τους φίλους του, και μια εξαιρετική όρεξη για ζωή. Ήταν εξαιρετικά περήφανος για την πρόσφατη κινηματογραφική του δουλειά και πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. Η αξιοσημείωτη κληρονομιά του ως γιος, αδερφός, θείος, φίλος, εξαιρετικά προικισμένος ηθοποιός και παραγωγός, τέλειος μάγειρας και άνθρωπος με το πιο θεαματικό γέλιο, θα ζει για πάντα. Η μνήμη του ας είναι ευλογία σε όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν».
Ο Φρίμαν είχε παίξει σε γνωστές σειρές, ξεκινώντας από ένα επεισόδιο του «ER» το 2001. Είχε εμφανιστεί μεταξύ άλλων στο «NCIS», στο «The Closer» και στο «Without a Trace», ενώ πρόσφατα είχε επιλεγεί στο καστ της ταινίας «Terror on the Prairie» του Μάικλ Πόλις, που θα προβληθεί το 2022.
Σχετικά
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.