Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021
Λιγουρεύεσαι ένα λαχταριστό σαντουιτσάκι και το θέλεις εδώ και τώρα αλλά κολλάς στη σκέψη ότι πάλι δε θα βρεις ακριβώς το συνδυασμό υλικών και τις γεύσεις που θέλεις και θα πρέπει να παίρνεις τηλέφωνα να ρωτάς αν γίνονται αλλαγές στα υλικά, να βάζεις, να βγάζεις… η σκέψη και μόνο σε κούρασε.
Τώρα λοιπόν το “Dejeuner” (το αδερφάκι του Artisans Burger Bar) βάζει τέλος σε αυτό το μικρό προβληματάκι που μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και στο λαχταριστό σαντουιτσάκι που καίγεσαι να απολαύσεις. Γιατί στο “Dejeneur” θα βρεις όχι μία, όχι δύο, αλλά 17 λαχταριστές γεύσεις σάντουιτς, ώστε να διαλέξεις ακριβώς αυτή που σου ταιριάζει.
Οι ίδιοι ετοιμάζουν καθημερινά φρέσκο ψωμί και το γεμίζουν με διαλεκτά υλικά για μια αληθινή Déjeuner εμπειρία! Επίλεξε ανάμεσα στα πιο κλασικά Signature Halloumi Roast, Déjeuner-Style Ham, Egg-wich ή Mozzarella Pesto Sandwich.
Αν όμως θέλεις να απογειώσεις την εμπειρία διάλεξε ανάμεσα στα Steak Sandwiches που θα σε ξετρελάνουν!
Και αν ακόμα και έτσι το σετ μενού των σάντουιτς του “Dejeneur” δεν κατάφερε να πετύχει ακριβώς τον αγαπημένο σου συνδυασμό, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σάντουιτς ακριβώς όπως το επιθυμείς, μέσα από 35 διαθέσιμα υλικά!
Πέρα από αυτά το Dejeuner σού ετοιμάζει ακόμα λαχταριστές σούπες και σαλάτες. Διαθέσιμα ακόμα είναι και Sandwich platters.
Στο “Dejeneur” λοιπόν απολαμβάνουμε τα σάντουίτς μας ακριβώς όπως μας αρέσουν και όχι περίπου όπως τα θέλαμε! Για παραγγελίες καλέστε στο 22 377587 ή παραγγείλτε μέσω των εφαρμογών Foody, Wolt και Bolt.
(22 377587) Στασάνδρου 20, Λευκωσία

Σχετικά
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs
Ένα αυθεντικό, ζεστό και παρεΐστικο μαγαζί για λαχταριστό οφτό και μεζέδες
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, τις γενναιόδωρες μερίδες και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία.
Κρασί, premium steaks και live cooking: Ο viral chef Jeffrey κατεβαίνει στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο καλό φαγητό, το κρασί και τη ζωντανή μουσική, στο Winecase
Burger Nights με ζουμερά burgers και καλοκαιρινά cocktails, στον «μυστικό κήπο» της Λευκωσίας
Το απόλυτο σημείο συνάντησης για φαγητό και ποτό