Eating News , Εστιατόρια

Παγκύπρια πρωτοτυπία από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Think 30 στη Λευκωσία

Τα cryptocurrencies, αποτελούν πλέον τρόπο επιλογής πληρωμής και στα εστιατόρια της χώρας

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2021

Tο μόνο σίγουρο για το δημοσίευμα που ακολουθεί, είναι ότι δεν πρόκειται περί μυθεύματος ή ενός από τα fake news που κατά καιρούς ταξιδεύουν με ταχύτητα φωτός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η είδηση ότι το νέο εστιατορικό διαμάντι της λεωφόρου Στασικράτους, το Think 30, αποδέχεται από τούδε και στο εξής 8+1 διαφορετικά κρυπτονομίσματα ως αντίτιμο για τον τελικό λογαριασμό των πελάτων του, είναι πέρα για πέρα αληθής.  

Το σκεπτικό του ιδιοκτήτη του εστιατορίου και επιτυχημένου επιχειρηματία Χαράλαμπου Δημοσθένους, αλλά και της ομάδας λοιπών συνεταίρων που τον πλαισιώνουν, δεν είναι άλλο από την υποβοήθηση πληρωμής και με έναν εναλλακτικό τρόπο συναλλαγής, ο οποίος έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη ακόμη και της dream team των πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη. Επώνυμοι από όλο το φάσμα του επιχειρηματικού, πολιτικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού τομέα, βρίσκονται πίσω από την κινητήριο πλέον δύναμη της αγοράς, με πολλές εταιρείες να «ανταλλάζουν» το μετοχικό τους κεφάλαιο ή να εξαγοράζονται πλήρως με κρυπτονομίσματα. 

Ένας γρήγορος τρόπος συναλλαγής, που μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε, από οποιονδήποτε, χωρίς να υποβάλλονται τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη, υποβοηθούμενη μάλιστα από τη χρήση της υπέρτατης τεχνολογίας Blockchain. 

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Solana και όχι μόνο αποκτούν από σήμερα δύναμη αγοραστικής ισχύς και στον εστιατορικό τομέα του νησιού μας, με τις καλά πληροφορημένες μας πηγές να μας ενημερώνουν ότι μετά το Think 30, ακολουθούν μέχρι το τέλος του χρόνου ακόμη 2 έως 5 προσθήκες καφεστιατορίων στη λίστα αυτών που αποδέχονται Cryptocurrencies. Η πλειονότητα δε εξ αυτών ανήκει στον Όμιλο εταιρειών του εστιατορίου Think 30 και βρίσκονται όλα τους στη Λεωφόρο Στασικράτους και Μακαρίου. 

Ευχή τους, το μικρό μας νησί να πρωτοστατήσει διεθνώς σε αυτό τον τομέα και να τοποθετηθεί με κεφαλαία γράμματα στον πίνακα των πιο cryptofriendly χωρών του κόσμου, με αδιαμφισβήτητα οικονομικά, κοινωνικά και άλλα οφέλη. 

Διαδικαστικά τώρα,  τα πράγματα κρίνονται ως ιδιαίτερα απλά για οποιονδήποτε επιθυμεί να πληρώσει με κρυπτονόμισμα στο εστιατόριο Think 30. Όταν ο πελάτης ζητήσει τον λογαριασμό, θα ενημερώσει τον υπεύθυνο του χώρου ότι ενδιαφέρεται να πληρώσει με cryptocoin. Ακολούθως ο πελάτης θα παραλάβει έναν κωδικό τύπο QR, θα τον σκανάρει και με βάση αυτό θα μπορέσει να μεταφέρει στο λογαριασμό του εστιατορίου το ανάλογο ποσό. Μόλις γίνει η μεταφορά, ο εστιάτορας θα πάρει ειδοποίηση από την κεντρική βάση δεδομένων ότι η μεταφορά είναι επιτυχής, για να παραλάβει ο πελάτης την απόδειξη πληρωμής. 

(22333808) Στασικράτους 30, Λευκωσία.
Websitewww.think30cy.com 
Facebookwww.facebook.com/think30cy
Instagramwww.instagram.com/think30cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close