Cine News , Κινηματογράφος

La Casa De Papel: Εδώ είναι το trailer της μεγαλύτερης ληστείας που φτάνει στο τέλος της

Το La Casa De Papel, μία από τις κορυφαίες σειρές της δεκαετίας, φτάνει στο τέλος της κι αυτό είναι το τελευταίο trailer.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2021

Αυτή είναι η τελική-τελική ευθεία του ταξιδιού του La Casa De Papel, της μεγαλύτερης ληστείας που έγινε ποτέ στη μικρή οθόνη και το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το νέο και επίσημο trailer από το B' Μέρος της 5ης και τελευταίας σεζόν. 

Η Συμμορία προσπαθεί να μαζέψει κυριολεκτικά τα κομμάτια της εντός της Τράπεζας της Ισπανίας, μετά και την απώλεια ενός ακόμη μέλους της. Το ρολόι μετράει αντίστροφα για όλους και ετοιμάζονται για την απέλπιδα προσπάθειά τους να ελευθερωθούν. Ο Καθηγητής του Alvaro Morte, όμως που ήταν knockout στο Vol. 1, φαίνεται εδώ να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο εντός των τειχών της Τράπεζας και ίσως τελικά η ελπίδα να πεθάνει τελευταία. 

Το τι θα ακολουθήσει μόνο τα πέντε τελευταία επεισόδια θα μας το αποκαλύψουν, καθώς το trailer δίνει μια γεύση από το μεγάλο και εκρηκτικό φινάλε.

La Casa De Papel Part 5 - Vol. 2 Official Trailer

 

 

Το cast απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Καθηγητής), Itziar Ituño (Λισαβόνα), Pedro Alonso (Βερολίνο), Miguel Herrán (Ρίο), Jaime Lorente (Ντένβερ), Esther Acebo (Στοκχόλμη), Enrique Arce (Αρτούρο), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik Keuchkerian (Μπογκοτά), Luka Peros (Μαρσέιγ), Belén Cuesta (Μανίλα), Fernando Cayo (Σχης Ταμαγιό), Rodrigo de la Serna (Παλέρμο), Najwa Nimri (Επιθεωρήτρια Σιέρρα), και José Manuel Poga (Γανδία).

Το πιο επικό part όλων
Ο δημιουργός του LCDP, Alex Pina μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Vol. 2 του φινάλε λέγοντας:

Αποφασίσαμε να δουλέψουμε σε ένα πολύ επιθετικό ύφος και είδος τοποθετώντας τη Συμμορία με την πλάτη στον τοίχο. Στο Volume 2 επικεντρωθήκαμε στην συναισθηματική κατάσταση των χαρακτήρων. Ένα ταξίδι στον συναισθηματικό τους χάρτη που μας συνδέει απευθείας με την αναχώρησή τους. 

Η αδρεναλίνη ζει στο DNA της Τέλειας Ληστείας. Κάθε 30 δευτερόλεπτα γίνεται κάτι που αναστατώνει τους χαρακτήρες και κάτι που δίνει στροφές στη δράση. Η αδρεναλίνη μαζί με τα ολοένα και πιο έντονα συναισθήματα από τους απίθανα περίπλοκους, συγκλονιστικούς και απρόβλεπτους χαρακτήρες συνεχίζονται μέχρι το τέλος της ληστείας στην Τράπεζα της Ισπανίας. 

Ωστόσο η Συμμορία θα βρεθεί σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις και σε έναν άγριο πόλεμο: είναι το πιο επικό μέρος από όλα τα μέρη που έχουμε γυρίσει. 

Το La Casa De Papel Part 5: Vol. 2 θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στις 3 Δεκεμβρίου 2021. 
Πηγή: unboxholics.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close