Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2021
Ναι, αν ακόμα δεν το έχετε χωνέψει ή θεωρείτε πως πρόκειται περί φάρσας, οφείλετε να γνωρίζετε πως πράγματι η "Warner Bros" ετοιμάζει την live-action ταινία της Barbie, της πασίγνωστης κούκλας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών. Τόσα χρόνια άλλωστε η Μπάρμπι έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες animated ταινίες.
Μάλιστα, η παραγωγή το πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω καθώς η τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ, Greta Gerwig ανέλαβε τη σκηνοθεσία αλλά και το σενάριο, το οποίο μάλιστα επιμελήθηκε μαζί με τον Noah Baumbach, επίσης βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του "Marriage Story".
Margot Robbie και Ryan Gosling ως Μπάρμπι και Κεν
Σε ένα casting που φαντάζει ταιριαστό τον ομώνυμο ρόλο θα υποδυθεί η Margot Robbie (The Suicide Squad) αλλά δεν γνωρίζαμε ποια άλλα μέλη του cast θα την πλαισιώσουν, μέχρι τώρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Ryan Gosling των Blade Runner 2049, La La Land και The First Man, θα υποδυθεί το έταιρο ήμισύ της Μπάρμπι, τον Κεν. Μάλιστα, ακούγεται πως ο Gosling αρχικά είχε ρίξει άκυρο στη Warner για την ρόλο αυτόν, αλλά όσο η προπαραγωγή σερνόταν και το στούντιο επέμενε να τον υπογράψει, βρέθηκε άνοιγμα στο πρόγραμμά του και έτσι δέχθηκε.
Με την Greta Gerwig στο τιμόνι, η οποία μας έχει χαρίσει τα "Lady Bird" και "Little Women" μην περιμένετε μια τυπική κοριτσίστικη ιστορία για την εμβληματική κούκλα.
Λίγα λόγια για την ιστορία της κούκλας
Για την ιστορία η Barbie δημιουργήθηκε από την Ρουθ Χάντλερ εμφανίστηκε στα ράφια των καταστημάτων παιχνιδιών το 1959. Η φήμη της εξελίχθηκε τόσο που μπήκε στα σπίτια όλου του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια και έγινε συνώνυμη με τη λέξη "κούκλα". Ο Κεν συστήθηκε στον κόσμο το 1961 ως το αγόρι σύντροφος της Μπάρμπι, αν και η σχέση τους δημόσια είχε τα πάνω και τα κάτω της ανά τα χρόνια.
Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν είτε προς τα τέλη του 2022 είτε στις αρχές του 2023.
Πηγή: unboxholics
Σχετικά

Το «Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο πρώτα στους κινηματογράφους και μετά στο Netflix
Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 30 Αυγούστου

«Anemone»: Η κινηματογραφική επιστροφή του Ντάνιελ Ντέι-Λούις απέκτησε το πρώτο της τρέιλερ
Το 'πε και το 'κανε. Ο Ντέι-Λούις άφησε πίσω του τη συνταξιοδότηση, προκειμένου να παίξει στην ταινία που σκηνοθετεί ο γιος του.

Ζήσε την μοναδική εμπειρία του Drive-In Σινεμά με κλασικά αυτοκίνητα στο Ιδάλιo
Ένα μοναδικό καλοκαιρινό event γεμάτο νοσταλγία, παλιές μηχανές και ελληνικό κινηματογράφο επιστρέφει στη Λευκωσία

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «The Ballad of a Small Player» με τον Κόλιν Φάρελ
Ο Εντουαρντ Μπέργκερ επιστρέφει με μια στιλιζαρισμένη δραματική ιστορία, λίγο πριν την πρεμιέρα στο Netflix

Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες
Δράμα, κωμωδία και περιπέτεια συνθέτουν το κινηματογραφικό μενού που υπόσχεται να ικανοποιήσει όλα τα γούστα

Η ελληνική ταινία Heat me της Κέλλυς Σαρρή διακρίθηκε στο Oscar Qualifying Galway Film Fleadh
Η ταινία που θίγει το θέμα της κλιματικής κρίση απέσπασε το Βραβείο Joe McMahon ως Καλύτερη Διεθνής Ταινία Μικρού Μήκους.

«Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»: Eπιστρέφουν γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα στην νέα ταινία
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ίαν ΜακΚέλεν

Θερινό σινεμά πλάι στο κύμα με μία αγαπημένη κωμωδία
Ο καιρός επιβάλλει ανέμελες βραδιές με ποπ κορν

Οι ταινίες που θα απολαύσουμε στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες αναλυτικά τις προβολές στον θερινό κινηματογράφο της Λευκωσίας

Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών
Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στον 3ο Θερινό Κινηματογράφο Περιστερώνας
Δύο όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με (δωρεάν) υπαίθριες προβολές και όχι μόνο

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως Jack Sparrow
«Αν του αρέσει ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ρόλος, νομίζω ότι θα το κάνει»