Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2021
Ναι, αν ακόμα δεν το έχετε χωνέψει ή θεωρείτε πως πρόκειται περί φάρσας, οφείλετε να γνωρίζετε πως πράγματι η "Warner Bros" ετοιμάζει την live-action ταινία της Barbie, της πασίγνωστης κούκλας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών. Τόσα χρόνια άλλωστε η Μπάρμπι έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες animated ταινίες.
Μάλιστα, η παραγωγή το πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω καθώς η τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ, Greta Gerwig ανέλαβε τη σκηνοθεσία αλλά και το σενάριο, το οποίο μάλιστα επιμελήθηκε μαζί με τον Noah Baumbach, επίσης βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του "Marriage Story".
Margot Robbie και Ryan Gosling ως Μπάρμπι και Κεν
Σε ένα casting που φαντάζει ταιριαστό τον ομώνυμο ρόλο θα υποδυθεί η Margot Robbie (The Suicide Squad) αλλά δεν γνωρίζαμε ποια άλλα μέλη του cast θα την πλαισιώσουν, μέχρι τώρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Ryan Gosling των Blade Runner 2049, La La Land και The First Man, θα υποδυθεί το έταιρο ήμισύ της Μπάρμπι, τον Κεν. Μάλιστα, ακούγεται πως ο Gosling αρχικά είχε ρίξει άκυρο στη Warner για την ρόλο αυτόν, αλλά όσο η προπαραγωγή σερνόταν και το στούντιο επέμενε να τον υπογράψει, βρέθηκε άνοιγμα στο πρόγραμμά του και έτσι δέχθηκε.
Με την Greta Gerwig στο τιμόνι, η οποία μας έχει χαρίσει τα "Lady Bird" και "Little Women" μην περιμένετε μια τυπική κοριτσίστικη ιστορία για την εμβληματική κούκλα.
Λίγα λόγια για την ιστορία της κούκλας
Για την ιστορία η Barbie δημιουργήθηκε από την Ρουθ Χάντλερ εμφανίστηκε στα ράφια των καταστημάτων παιχνιδιών το 1959. Η φήμη της εξελίχθηκε τόσο που μπήκε στα σπίτια όλου του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια και έγινε συνώνυμη με τη λέξη "κούκλα". Ο Κεν συστήθηκε στον κόσμο το 1961 ως το αγόρι σύντροφος της Μπάρμπι, αν και η σχέση τους δημόσια είχε τα πάνω και τα κάτω της ανά τα χρόνια.
Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν είτε προς τα τέλη του 2022 είτε στις αρχές του 2023.
Πηγή: unboxholics
Σχετικά
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.