Μουσική , Music News

Αυτά θα είναι τα σχήματα του χειμώνα στα μπουζούκια της Αθήνας

Γιατί για εμάς τους Κύπριους ταξίδι στην Αθήνα χωρίς μπουζούκια δε γίνεται

Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2021

Για εμάς τους Κύπριους μια ολιγοήμερη επίσκεψη στην Αθήνα είναι απόλυτα συνυφασμένη με μια επίσκεψη σε κάποιο ή κάποια από τα πολλά αθηναϊκά μπουζούκια, που πάντα θα βρούμε αυτό το μουσικό σχήμα που θα μας συναρπάσει. Γιατί μπορεί η πανδημία να άλλαξε τα δεδομένα στη ζωή μας, όμως, πολλά πράγματα παραμένουν σταθερά, όπως η επιθυμία του κοινού για νυχτερινή διασκέδαση. 

Ευτυχώς φέτος, τον χειμώνα 2021- 2022, τα μπουζούκια και τα clubs ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά στον χάρτη της νύχτας της Αθήνας, φέρνοντας νέες συνεργασίες και εκπλήξεις, parties που έχουν ήδη γίνει γνωστά και έχουν αγαπηθεί, αλλά και σχήματα που έχουμε δει ήδη τα περασμένα χρόνια και ετοιμάζονται να επαναλάβουν την επιτυχία.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά, όλες τις λεπτομέρειες για τη χειμερινή σεζόν 2021 – 22, στη διασκέδαση της Αθήνας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, για τη στιγμή που θα τα δούμε και να γίνονται πράξη και να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Μπουζούκια Αθήνα Χειμώνας 2021 – 2022

Posidonio: Πάνος Κιάμος – Αναστάσιος Ράμμος – Ελενα Τσαγκρινού
Η μεγάλη επιτυχία στα μπουζούκια της Αθήνας από το καλοκαιρι του 2021 και συνεχίζεται και τον χειμώνα του 2021 είναι η επιτυχία του σχήματος στο Ποσειδώνιο με τον Πάνο Κιάμο να είναι πραγματικά “ολοκαίνουριος” και να εκτινάσσει την διάθεση στα ύψη. Μαζί του ο Αναστάσιος Ράμμος και η Έλενα Τσαγκρινού μετά την παρουσία της στην φετινή Eurovision ως εκπρόσωπος της Κύπρου.
Τηλέφωνο κρατήσεων 210-8941033

ΥΤΟΝ summer 2021: Νίκος Βέρτης στο YTON
Ο πιο αγαπημένος χώρος της Αθήνας με ανοιχτή οροφή και θέα τ´ αστέρια, ανοίγει και πάλι τις πύλες του!
Το ΥΤΟΝ the music show υπόσχεται τις πιο δροσερές νύχτες στον καυτό Ιούλιο με ένα ακόμη πιο «δυνατό» πρόγραμμα από εκείνα που μας έχει προσφέρει μέχρι τώρα!
Με τα πιο φαντασμαγορικά σκηνικά και μπαλέτα με εξαιρετικές χορογραφίες, σε συνδυασμό την 25μελή ορχήστρα και το άψογο service!
Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη συμμετέχουν νέοι και πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες με ωραίες φωνές και ρεπερτόριο όπως οι: Κρυσταλλία, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χρήστος Ζώτος, Χάρις Σάββα.
Μαζί τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη κάτω από τα αστέρια στο YTON the music show, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας!
Έναρξη Παρασκευή 2 Ιουλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένες εμφανίσεις μέσα στον Ιούλιο!
ΥΤΟΝ the music show
Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 38, Ρουφ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3453139

Έμπατη – North Live Stage: Λευτέρης Πανταζής, Θέμης Αδαμαντίδης
Σταθερή παρουσία στη νυχτερινή διασκέδαση είναι το Έμπατη – North Live Stage το οποίο ετοιμάζεται να επιστρέψει με ένα grand opening την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, και μια συνεργασία που θα φέρει «σεισμό» στην Αθήνα: Λευτέρης Πανταζής και Θέμης Αδαμαντίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707770

Κέντρο Αθηνών: Γιώργος Μαζωνάκης, Γιώργος Λιβάνης
Το Κέντρο Αθηνών ανοίγει τις πόρτες του για ακόμα έναν χειμώνα από την οδό Πειραιώς 142 και ετοιμάζεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Στο τιμόνι του προγράμματος μπαίνει φέτος ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ο πολλά υποσχόμενος Γιώργος Λιβάνης.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Romeo Club: Θοδωρής Φέρρης, Κατερίνα Λιόλιου
Το Romeo Club επέστρεψε για ακόμα μία σεζόν από το Ελληνικό, και συγκεκριμένα τη λεωφόρο Ελληνικού 1, με ένα δοκιμασμένο όνομα στον χώρο του. Ο Θοδωρής Φέρρης μάς ξεσηκώνει για ακόμα μία χρονιά, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, ενώ αυτή τη φορά στο πλευρό του βλέπουμε την εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου να ολοκληρώνει μοναδικά το πρόγραμμα.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Bodega: Γιώργος Δασκουλίδης, Σάκης Αρσενίου
Το Bodega Music Hall βρίσκεται πλέον στο Μπουρνάζι και από εκεί κάνει το κέφι να χτυπάει «κόκκινο» κάθε εβδομάδα. Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη βράδυ, το στέκι της οδού Αγίας Παρασκευής 67 στο Περιστέρι, φιλοξενεί στη σκηνή του τον Γιώργο Δασκουλίδη και τον Σάκη Αρσενίου και απογειώνει τα βράδια μας.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Cabaret Club: Νίκος Απέργης Ηλίας Μπογδανος
Η νύχτα αλλάζει ξανά, καθώς το πρώην Gotham Stage επιστρέφει φέτος ως Cabaret Club από τη λεωφόρο Κηφισίας 10 στο Μαρούσι. Την επάνοδό του αυτή, ύστερα από μία πενταετία, συνοδεύει με μία σειρά σούπερ ανεβαστικών εμφανίσεων που πρωταγωνιστή θα έχουν τον Νίκο Απέργη, έναν καλλιτέχνη που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Box Athens: Melisses
Ήταν Δεκέμβριος του 2015 όταν το Box Athens έκανε την παρθενική του εμφάνιση από την οδό Πειραιώς 130 και αμέσως ξεχώρισε. Φέτος έρχεται για έκτη χρονιά να συνεχίσει την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό έχοντας στη σκηνή τους και πάλι τις Μέλισσες.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707575

Ιερά Οδός: Αντώνης Ρέμος
Η Ιερά Οδός, ένα από τα πιο παλιά και επιτυχημένα νυχτερινά κέντρα, δεν θα μπορούσε να μην έχει και φέτος βασικό ρόλο στη διασκέδαση. Το τελευταίο, επιτυχημένο δίδυμο στην πίστα του, τον Γιάννη Πλούταρχο με τον Βασίλη Καρρά, έρχεται να διαδεχτεί ο Αντώνης Ρέμος, ένα επίσης βαρύ πυροβολικό της διασκέδασης.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Αυτοκίνηση: Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Μενιδιάτης, Alcatrash
Η Αυτοκίνηση είναι ένα από τα πιο θρυλικά σημεία διασκέδασης στην Αθήνα που έχουμε να δούμε εδώ και χρόνια. Στεγαζόταν στη λεωφόρο Κηφισίας 7 και φέτος θα την δούμε να ανοίγει και πάλι τις πόρτες της εκεί, έχοντας στην πίστα της την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη αλλά και τους Alcatrash να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα δίνοντας τη δική τους νότα.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Βοτανικός: Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακρόπουλος
Από την Ιερά Οδό 72 και Σπύρου Πάτση, ο Βοτανικός ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του ακόμα μία σεζόν. Στην πίστα του φέτος θα δούμε μια συνύπαρξη που έχουμε δει ξανά στο παρελθόν και στέφθηκε με επιτυχία: Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος έρχονται να βάλουν «φωτιά» στις χειμερινές βραδιές μας.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Frangelico: Ηλίας Βρεττός – Άντζελα Δημητρίου
Το νυχτερινό κέντρο Frangelico στο Καλαμάκι ανοίγει ξανά τις πόρτες του στα τέλη Οκτωβρίου για να υποδεχθεί τον Ηλία Βρεττό και την λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου την Άντζελα Δημητρίου
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Cabana Live Stage: Αντύπας Ζαφείρης Μελάς
Ένα εναλλακτικό αλλά ταυτόχρονα πολύ ανεβαστικό σχήμα θα εμφανιστεί το χειμώνα 2021 -2022 στην πίστα του Cabana Live Stage με την παρουσία του Αντύπα και του Ζαφείρη Μελά να κάνει το κλίμα εκρηκτικό.
Τηλέφωνο κρατήσεων 210-2013311

Estate Athens
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το σχήμα για το νυχτερινό κέντρο Estate Athens
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707770

Clubs Αθήνα Χειμώνας 2021 – 22
B Night Club
Από την οδό Περσεφόνης 39, το Β nightclub θα είναι κοντά μας για ακόμα έναν χειμώνα. Πρόκειται για το σημείο που παλαιότερα βρισκόταν η Β’ Ψυχιατρική, και συνεχίζει την επιτυχία της με ελληνικές και σούπερ ανεβαστικές επιτυχίες. Αν θέλεις ασταμάτητο γλέντι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σίγουρα αυτός είναι ο προορισμός σου.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Βōkan Celestial Senses
Το Bōkan Celestial Senses βρίσκεται στο Γκάζι και στην οδό Βουτάδων 54 και είναι ένα από τα λίγα στέκια στο κέντρο – αλλά και γενικότερα – που είναι κοντά μας ΚΑΘΕ βράδυ της εβδομάδας, και μάλιστα με ξεχωριστά πάρτι που κλέβουν τις εντυπώσεις. Τα «Meeting Mondays», «Katallilous», «Blue Black», «The Dogs», «Yankees» και «Cubano Sunday’s», είναι οι ξεχωριστές βραδιές που θα βρεις στον χώρο του.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Blast Athens Club
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, το Blast Athens Club ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό του από την οδό Ευμολπιδών 11 στο Γκάζι. Φαντασμαγορικά πάρτι, αγαπημένες μουσικές και djs με την κατάλληλη εμπειρία έρχονται στα decks του και απογειώνουν τη διασκέδαση για ακόμα έναν χειμώνα.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Lohan Athens Club
Το Lohan Athens Club επιστρέφει στη διασκέδαση της Αθήνας για έκτη χρονιά, σταθερά από την Ιερά Οδό 30 – 32, και γίνεται ξανά ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της διασκέδασης στο Γκάζι. Στον χώρο του και πάλι θα απολαύσουμε αγαπημένους djs, όπως ο GOSHA και οι Ace2Ace, αλλά και τα μεγαλύτερα parties για μοναδικό κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τηλέφωνο κρατήσεων 698-7501825

Omega Club: Γιαννιάς Παπαδόπουλος Σάλτη
Από την οδό Πειραιώς 171, στο Γκάζι, το Omega Club έρχεται και πάλι στη διασκέδαση και αυτό που θα το κάνει να ξεχωρίσει είναι η μοναδική σειρά live εμφανίσεων που θα φιλοξενήσει στη σκηνή του. Στο χώρο του αγαπημένου στεκιού θα απολαύσουμε τον Γιώργο Γιαννιά, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Χριστίνα Σάλτη.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211 -7707570

Galea Theater Club
Το θρυλικό Galea Theater Club, που έχει διαγράψει μια τεράστια πορεία επιτυχίας στην ιστορία της νυχτερινής Αθήνας, επέστρεψε στην παραλιακή από τη λεωφόρο Ποσειδώνος 18 στο Ελληνικό. Το φαντασμαγορικό opening party ήδη έγινε μέσα στο Σεπτέμβριο και απέδειξε πως πρόκειται για μια επιστροφή που θα συζητηθεί. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το club είναι και πάλι εδώ για μοναδικές στιγμές διασκέδασης!
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Voodoo Athens Γκάζι Νικηφόρος
Για ακόμα έναν χειμώνα, το Voodoo Athens πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση της Αθήνας και το Γκάζι και μας χαρίζει αμείωτες στιγμές διασκέδασης από την οδό Πειραιώς 102. Η πρεμιέρα του για φέτος θα γίνει την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ από τις ιδιαίτερες βραδιές του θα είναι οι ζωντανές εμφανίσεις του Νικηφόρου.
Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707770

Πηγή: Athensmagazine
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close