Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2021
Μοναδικό αθλητικό θέαμα αναμένεται να προσφέρει ο αγώνας τριάθλου που επιστρέφει φέτος, στο πλαίσιο των 21ων Λεμεσίων, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.
Ανακοίνωση της διοργάνωσης αναφέρει ότι ο αγώνας διεξάγεται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια από τον Τριαθλητικό Όμιλο Νηρέας, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και περιλαμβάνει δύο αποστάσεις «Sprint» (750μ κολύμβηση, 20χλμ ποδηλασία, 5χλμ τρέξιμο) και «Super Sprint» (300μ κολύμβηση, 10χλμ ποδηλασία, 2.5χλμ τρέξιμο).
Οι δυο αυτές αποστάσεις, προστίθεται, είναι ιδανικές για τους τριαθλητές οι οποίοι είναι νέοι στο σπορ ή αυτούς οι οποίοι είναι λάτρεις της ταχύτητας. Οι μικρές σχετικά αποστάσεις αλλά και το ιδανικά επίπεδο οδόστρωμα δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία για καταπληκτικούς χρόνους, αναφέρει η ανακοίνωση.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8:30 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, στην ανατολική πλευρά του μόλου Λεμεσού.
Οι εγγραφές για το Limassol Triathlon θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την Covid-19, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://nireastriathlon.com/event/2021_limassol_triathlon/.

Σχετικά
Η Πάφος ανάβει τα φώτα των γιορτών με τον Akyla
Μετά τη συναυλία, ακολουθεί ένα μεγάλο DJ Party μέχρι αργά το βράδυ, με μουσική, χορό και ατελείωτη γιορτινή διάθεση
Η Λευκωσία υποδέχεται ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της!
Το Handmade in Cyprus φέρνει για δεύτερη χρονιά τη μαγεία μιας παραδοσιακής ευρωπαϊκής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στην Πλατεία Ελευθερίας.
Η Λάρνακα ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα της με τον Γιώργο Τσαλίκη
Συναυλία, χορός, χορωδία και εκπλήξεις για τα παιδιά την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ερμού.
Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Λακατάμεια με 100 περίπτερα και ελεύθερη είσοδο
Από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, το Πάρκο Αγίου Γεωργίου φιλοξενεί γιορτινή αγορά και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το Σάββατο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.
To Christmas Strawberry Land ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμά του
Φέτος θα κάνουμε γιορτές στο σπίτι της Φράουλας
Η Λευκωσία θα γεμίσει και φέτος Aγιοβασίληδες
Φορέστε τη στολή του Άγιου Βασίλη και γίνετε μέρος της πιο χαρούμενης χριστουγεννιάτικης βόλτας
Weekend Agenda: 26 ιδέες για έξοδο στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Νιόβρη
Θεατρικές πρεμιέρες, μουσική, τα εγκαίνια της Μπιενάλε Αγίας Νάπας και φεστιβάλ με ζιβανία, παραγεμωστό και καυτερές πιπεριές.
Πέντε μέρες με περφόρμανς και πειραματικό ήχο στο κτίριο Τσαούση
Το Space of Tapes ανοίγει έναν χώρο στην παλιά Λευκωσία από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου, με τη Σαβίνα Γιαννάτου στην εναρκτήρια παράσταση, διαδραστική περιήγηση και εργαστήριο κατασκευής ηλεκτρονικών οργάνων.
Η Ξυλοφάγου στήνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης για δύο μέρες
Το γιορτινό διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση επιστρέφει στην Επισκοπή για τρεις μέρες
Δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσική και γιορτινές λιχουδιές στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου.
Yoga & Wine Experience: Ένα πρωινό για κίνηση, χαλάρωση και απόλαυση στο Marathasa Wines
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Μια ξεχωριστή βραδιά μόδας με την υπογραφή του Κύπριου Σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, MITSU|MITSU, για καλό σκοπό.
Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου