Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2021
Με τη λίστα των καλεσμένων να απαρτίζεται από κατόχους βραβείων Όσκαρ αλλά και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «No Time To Die», προβλήθηκε εντέλει στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου, στο πιο υψηλού κύρους κόκκινο χαλί, από την έναρξη της πανδημίας της covid-19.
Ο μουντός καιρός δεν κατάφερε να αποθαρρύνει τους παρευρισκόμενους, καθώς ο Ντάνιελ Κρεγκ, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι, και οι συμπρωταγωνίστριές του, μεταξύ αυτών η Λασάνα Λιντς και η Λέα Σεϊντού ένωσαν τις δυνάμεις τους για την εδώ και καιρό αναμενόμενη ταινία, η οποία, όπως ελπίζει η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης, θα αυξήσει τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα επίπεδα πριν από την πανδημία.
Η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν αλλά να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.
Τζέιμς Μποντ - Ντάνιελ Κρεγκ: Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση
«Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να’ μαστε εδώ», είπε ο Κρεγκ στο Reuters.
«Πριν από έναν χρόνο, δεν πίστευα πως αυτό θα συμβεί».
Ερωτηθείς τι θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, εκείνος απάντησε: «Ο κόσμος».
Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων στην πρεμιέρα, βρίσκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του πρίγκιπας Ουίλιαμ με τις συζύγους τους. Είχαν επίσης λάβει πρόσκληση υγειονομικοί και μέλη των ενόπλων δυνάμεων, ως ένα «ευχαριστώ» για το έργο τους στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.