Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021
Η παραγωγή του πέμπτου πολυαναμενόμενου κύκλου του «Τhe Crown» συνεχίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με νέες προσθήκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ελλαδικών Μέσων, ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να υποδυθεί τον ρόλο ενός Έλληνα εφοπλιστή, γνώριμο του Κάρολου και της Νταϊάνα, που τους είχε φιλοξενήσει σε σκάφος τη δεκαετία του ’90. Παρ' όλα αυτά, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες διότι υπάρχει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς
Η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον (Imelda Staunton) παίρνει τη σκυτάλη από την Κλερ Φόι και την εξαιρετική Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ στον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Crown». Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Λαίδης Νταϊάνα, ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Κάρολου, η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ και ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.
Το «The Crown» συνεχίζει τη μεγάλη επιτυχία και σαρώνει όλο και περισσότερα βραβεία, όπως συνέβη και στα πρόσφατα Emmy, όπου κέρδισε 7 βραβεία.
Πηγή: City
Σχετικά
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.