Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Δήμος Ύψωνα τιμά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού διοργανώνοντας ειδικές αθλητικές εκδηλώσεις, μέσω των οποίων θα δραστηριοποιηθούμε – αθληθούμε, θα μάθουμε καινούργια πράγματα και φυσικά θα διασκεδάσουμε!
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού ο Δήμος Ύψωνα διοργανώνει "Βραδινό Ποδηλατικό Γύρο Ύψωνα". Το ποδήλατο, εκτός από μέσο μεταφοράς, αποτελεί το ιδανικότερο άθλημα για την απώλεια βάρους και παράλληλα τρόπο ανάπτυξης της περιβαλλοντικής μας συνείδησης. Με τη βραδινή ποδηλασία, ο Δήμος Ύψωνα αποσκοπεί στην ανάδειξη του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς, τόσο για περιβαλλοντικούς λόγους όσο και για σκοπούς εκγύμνασης.
Μέρα: 23 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα: 19:00
Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Δημαρχείου Ύψωνα
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, o Δήμος Ύψωνα σε συνεργασία με το Κωπηλατικό Σωματείο Ύψωνα "ΝΗΡΕΑΣ" διοργανώνουν επίδειξη και μαθήματα κωπηλασίας στον υδατοφράκτη του Κούρη.
Μέρα: 25 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα: 08:30
Τοποθεσία: Υδατοφράκτης Κούρη
Αγώνες ποδοσφαίρου 5x5 μεταξύ Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ύψωνα.
Μέρα: 27 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα: 19:00
Τοποθεσία: Πάρκο Κατσουνωτού
Ο Δήμος Ύψωνα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, διεξάγει ανοιχτή διδασκαλία παραδοσιακών χορών για όλους. Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι να διασκεδάσουμε, να ενεργοποιηθούμε και να αθληθούμε, με φάρο την χορευτική μας παράδοση.
Μέρα: 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα: 19:00
Τοποθεσία: Πλατεία Δημαρχείου Ύψωνα
Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της αυστηρής τήρησης των διαταγμάτων και πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας και τις διευκρινιστικές οδηγίες του ΚΟΑ.
https://www.beactive.cy/
Για καλύτερη οργάνωση, αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε δράση θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο του Δήμου 25395600 (εσωτ. 8 ) ή μέσω email στο cultural.dep@ipsonas.org.
Σχετικά

10 εκδηλώσεις στην Πάφο για τον Οκτώβριο
O Δήμος Πάφου ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Οκτώβρη

Ένα τετραήμερο φεστιβάλ με εργαστήρια, street party και μουσική, στη Λευκωσία
Το Nicosia Open Up Festival έρχεται με πολλές δραστηριότητες

Τα 7 Κλειδιά φιλοξενούν το οινοποιείο Έζουσα
Άλλη μία Τετάρτ' Οιν με καλό κρασί στην παλιά πόλη


H κ. Σκευούλα ανάβει το χαρτζίν και φτιάχνει παλουζέ και σουσιούκκο, στα Χανδριά
Στην Πλατεία των Κέδρων κάθε Κυριακή, φτιάχνουμε παλουζέ και γευόμαστε παραδοσιακή κουζίνα

Φυτεύουμε 300 δεντράκια σε ένα όμορφο χωριό της Λευκωσίας
Πάμε να δώσουμε χρώμα και οξυγόνο στον τόπο μας


Πάμε να σκαλίσουμε κολοκύθες στο μοναδικό βοτανικό πάρκο του νησιού
Το υπέροχο πάρκο, έφτιαξε πρόγραμμα ενόψει του Halloween


Πάμε να εξερευνήσουμε τις γειτονιές του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου
Για τους λάτρεις της Λευκωσίας, τους φίλους της αρχιτεκτονικής και όχι μόνο

Κάνουμε στάση σε δύο street food festivals στο χωριό
Τα 2 πιο "νόστιμα" street food festivals θα μας πάνε... στο χωριό!
