Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2021
Το Netflix επιτέλους κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο trailer του Don't Look Up, το οποίο ίσως και να βλέπει "Oscars" αλλά σίγουρα αποτελεί την ταινία της χρονιάς για την streaming υπηρεσία. Όχι μόνο γιατί το σκηνοθετεί ο Adam McKay των οσκαρικών "Vice" και "The Big Short" αλλά γιατί το σενάριο του είναι άκρως επίκαιρο, καυστικό -όπως κάθε ταινία του- και το cast κοστίζει από μόνο του κάποια δεκάδες εκατομμύρια.
Για να καταλάβετε το πλήρες μέγεθος του cast και των αστέρων που το απαρτίζουν έχουμε και λέμε: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Rob Morgan και Cate Blanchett.
Τον επιλεκτικό στους ρόλους του, DiCaprio μάλιστα είχαμε να τον δούμε επί της οθόνης σε ταινία από το 2019 και το Once Upon A Time In Hollywood του Quentin Tarantino.
Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:
Η Κέιτ Ντιμπιάσκι (Τζένιφερ Λόρενς), φοιτήτρια αστρονομίας και ο καθηγητής της Δρ. Ράνταλ Μίντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) κάνουν μια εκπληκτική ανακάλυψη ενός κομήτη που περιφέρεται γύρω από το ηλιακό σύστημα. Το πρόβλημα είναι πως βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τη Γη. Το άλλο πρόβλημα; Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά. Αποδείχθηκε ότι η προειδοποίηση της ανθρωπότητας για έναν πλανητικό δολοφόνο στο μέγεθος του Έβερεστ αποτελεί ένα άβολο θέμα προς συζήτηση.
Με τη βοήθεια του Δρ Oglethorpe (Rob Morgan), η Kate και ο Randall ξεκινούν μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης που τους μεταφέρει από το γραφείο της αδιάφορης Προέδρου Orlean (Meryl Streep) και του συκοφαντικού γιου της και επιτελάρχη, Jason (Jonah Hill) και στη συχνότητα του The Daily Rip, μια αισιόδοξη πρωινή εκπομπή που φιλοξένησαν οι Brie (Cate Blanchett) και Jack (Tyler Perry).
Με μόλις έξι μήνες να απομένουν μέχρι ο κομήτης να προσκρούσει, η διαχείριση του κύκλου ειδήσεων 24 ωρών και η προσοχή του κοινού με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προτού να είναι πολύ αργά, αποδεικνύεται συγκλονιστικά κωμικοτραγική -τι θα χρειαστεί άραγε για να κάνει τον κόσμο να κοιτάξει ψηλά;!
Πηγή: Unboxholics
Σχετικά
Η Ζεντάγια διεκδικεί το πρώτο της Οσκαρ με το «Dune: Part Three»
Η Warner Bros. ετοιμάζεται να προωθήσει τη Ζεντάγια στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για το τρίτο μέρος του «Dune», σε μια απόφαση που αποκαλύπτει πολλά για τη θέση της Τσάνι στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ.
Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ στο ψυχολογικό θρίλερ «Bunker»
Στη νέα ταινία του Φλοριάν Ζελέρ, μια αμφιλεγόμενη επαγγελματική πρόταση δοκιμάζει τον γάμο ενός ζευγαριού ύστερα από 17 χρόνια κοινής ζωής.
Η Charli XCX στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η ποπ σταρ εντάσσεται στο καστ του «What Happens at Night», ενός γοτθικού ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.
Τα γυρίσματα του «Heat 2» μεταφέρονται για το 2027
Ο Μάικλ Μαν καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, το οποίο φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο του «Heat» με ένα εντυπωσιακό καστ και προϋπολογισμό 165 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην τελική ευθεία για τον νέο Τζέιμς Μποντ: Τέσσερις ηθοποιοί διεκδικούν τον ρόλο
Αν και το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν πριν από το τέλος του έτους
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια ιστορία για την απώλεια και την εκδίκηση
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Apology» του Netflix, σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ.
Οι 3 νέες ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας δίνουν αφορμή για μια έξοδο μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν με το «The Mummy: The Book of the Dead»
Η τέταρτη ταινία του franchise αποκτά επίσημο τίτλο και προγραμματίζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2027, με το αρχικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιστρέφει για πρώτη φορά μαζί μετά δεκαέξι χρόνια.
Το «Hold Onto Me» της Μυρσίνης Αριστείδου στη Shortlist των European Film Awards 2027
Μια ακόμη σημαντική διεθνής διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, με την ταινία να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.
Ο Πολ Βερχόφεν στο πλευρό του Τζέιμς Γουάν για τη νέα σειρά «RoboCop»
O Ολλανδός δημιουργός επιστρέφει στο σύμπαν του «RoboCop» συμμετέχοντας στη νέα τηλεοπτική εκδοχή που ετοιμάζει ο Τζέιμς Γουάν για το Amazon Prime.
Ο Αλ Πατσίνο θα τιμηθεί με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών
Αποτελεί τιμή για εμένα η αναγνώριση από το SAG-AFTRA, καθώς γιορτάζει την πορεία μου, σχολίασε ο 86χρονος ηθοποιός
Beatles: Τέσσερις ταινίες σε τέσσερις εβδομάδες – Το «κινηματογραφικό γεγονός» του Σαμ Μέντες
Κάθε ταινία προορίζεται να λειτουργεί αυτόνομα, αφηγούμενη την ιστορία ενός από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος. Ποια θα είναι η σειρά κυκλοφορίας.