Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας συμμετέχουν για 7η συνεχή χρονιά την ετησία Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της, είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.
Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης αλλά και να πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.
Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα πλαίσια της εν λόγω Εβδομάδας θα διοργανώσουν 16 συνολικά δράσεις και θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς της πόλης. Αναμένεται να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις μεγάλος αριθμός δημοτών.
Αναλυτικά οι συνεργάτες είναι: Σκοπευτική Οργάνωση Λάρνακας, IPA (International Police Association), Ποδηλατοπαρέα, Viking Divers, Σύλλογος Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας, American Academy (Sports Academy), Καλαθοσφαιρικό Τμήμα ΑΕΚ, Larnaka Beach Tennis Club, Larnaka Soccer Academy και το ΜΚΟ Active Zone Outdoor.
Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού περιλαμβάνει 16 δράσεις, όπως: Πεζοπορία και Geocaching στο μονοπάτι της Αλυκής, Τουρνουά Beach Tennis, Ποδηλασίες, Σκοποβολή στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, Γνωριμία με το βυθό, Πινγκ Πονγκ, Πιλάτες, Kangoo Jumps και άλλα.
Διευκρινίζεται ότι, όλες οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2021 θα διεξαχθούν με αυστηρή τήρηση των Πρωτοκόλλων και των Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και τις διευκρινιστικές οδηγίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
Ευχαριστίες στον Κυπριακό Οργανισμού Αθλητισμού για την άριστη συνεργασία και σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν.









Σχετικά
20+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Όλα όσα θα συμβούν στο νησί και δεν πρέπει να τα χάσεις
Βραδιά αστροφωτογράφισης στην Πέτρα του Ρωμιού
Κάτω από τον Γαλαξία: Μια μοναδική φωτογραφική εξόρμηση
Η πιο εντυπωσιακή δωρεάν προβολή του καλοκαιριού γίνεται στην καρδιά της Λευκωσίας
Ένα καθηλωτικό ταξίδι διάρκειας 17 λεπτών μέσα από σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας της πρωτεύουσας.
Κοιτάξτε ψηλά: Το σπάνιο «ραντεβού» Αφροδίτης και Δία φωτίζει απόψε τον κυπριακό ουρανό
Ένα μαγευτικό αστρονομικό φαινόμενο ορατό απόψε από την Κύπρο
Χάρισε ένα βιβλίο… και άφησε το μήνυμά σου στον επόμενο αναγνώστη!
Δράση ανταλλαγής βιβλίων στην Ερήμη
Μάθαμε πότε θα στηθεί το Πανηγύρι του Κρόμμυ στο χωριό
Αν ξέρεις προς τα πού πέφτει η Γιόλου, ακολούθησέ μας!
“Τα Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας” έρχονται και στο νησί μας, για ένα καθηλωτικό υπερθέαμα!
Με εντυπωσιακές ακροβατικές κινήσεις, μουσική που αγγίζει την ψυχή και μια αισθητική που συνδυάζει την παιδική αθωότητα με την καλλιτεχνική αρτιότητα
To My Mall Λεμεσού γέμισε δεινόσαυρους και προϊστορικά ζώα
Όλα όσα εντυπωσιακά θα δεις εκεί
Θέατρο, μουσική, σινεμά, κρασί και κωμωδία: Τι να κάνετε αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας με όλα όσα μπορείς να δεις, να κάνεις και να ακούσεις στο νησί
To μεγαλύτερο streetwear event της Κύπρου επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά,
Το Cyprus Streetwear Expo by Carlsberg επιστρέφει στη Λεμεσό στις 28 Ιουνίου
Οι φίλοι της Porsche βγήκαν ξανά στους δρόμους της Κύπρου
Μια μέρα γεμάτη Porsche και μοναδικές διαδρομές στην κυπριακή ύπαιθρο - Εντυπωσιακή η έναρξη από το Maison Anemi
Τελευταίες παραστάσεις για το Circus Atmosphere στο Παραλίμνι
Τα εντυπωσιακά ακροβατικά και οι μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας συνεχίζονται για λίγες μόνο ημέρες ακόμα