Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε ένα εξοχικό ιδανικό για διακοπές με την οικογένεια

Εδώ θα περάσετε ένα αξέχαστο καλοκαίρι με τα παιδιά και όλες τις ανέσεις

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2020

Με το αρχίσουν οι πρώτες ζέστες, αρχίζει σιγά – σιγά και ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών διακοπών για τις οικογένειες. Εξάλλου, η Κύπρος μας είναι τόσο όμορφη, με υπέροχες παραλίες και τεράστιες αμμουδιές και οι οικογενειακές διακοπές εδώ μοιάζουν όνειρο.

Ειδικά αν εξασφαλίσεις ότι θα έχεις και όλες τις παροχές για μια άνετη διαμονή.

Και αυτή η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο ζευγάρια που θέλουν να περάσουν ήρεμες διακοπές, μακριά από την πολυκοσμία, αλλά και τις οικογένειες που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους αξέχαστα και μάλιστα με ανέσεις όπως πισίνα και χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά.

Αυτό λοιπόν θα είναι το εξοχικό σου για το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για τη Sunrise Villa. Είναι μία πλήρως εξοπλισμένη βίλα με ό,τι παροχές μπορεί να χρειαστεί κανείς για πολυήμερες διακοπές με τα παιδιά.

Θα την βρεις σε μία μοναδική τοποθεσία, στα Περβόλια της Λάρνακας, σε ένα επίσης ιδιωτικό συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών, το Akathiotis Sunrise Gardens.

Η Sunrise Villa απέχει μόλις 300 μέτρα από τη γνωστή παραλία Φάρος, η οποία πέρα από Γαλάζια Σημαία διαθέτει γνωστά beach bar και water sports, γεγονός που την καθιστά ιδανική για οικογένειες με παιδιά αλλά και ζευγάρια! ! Η βίλα είναι αυτόνομη παρέχοντας την πολυτέλεια για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή στην πολυσύχναστη Λάρνακα.

Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια (1 με διπλό κρεβάτι και 1 με 2 μονά), καθιστικό με ένα καναπέ-κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα. Ένα μπάνιο και ένα guest toilet, μοντέρνα κουζίνα, καλυμμένη βεράντα και έναν καταπράσινο κήπο.

Επίσης, η βίλα είναι εξοπλισμένη με full aircondition και παρέχει διευκολύνσεις για παιδιά, όπως και περιφραγμένη πισίνα σε κοινόχρηστο χώρο.

Στον υπέροχο κήπο της θα βρεις και εξοπλισμό BBQ.  

Πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλέφωνο 99788073 & email: a.hadjipandelis@gmail.com. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close