Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2021
Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς θα υποδυθεί την θρυλική Μορτίσια Άνταμς στα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς του Τιμ Μπάρτον «The Addams Family» για το Netflix. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Άλφρεντ Γκοφ και Μάιλς Μίλαρ. Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα ο Λούις Γκούζμαν ο οποίος θα ενσαρκώσει τον «Gomez» και η Τζένα Ορτέγα που θα ενσαρκώσει την «Wednesday Addams».
Ένας από τους λόγους που η Οικογένεια Άνταμς αγαπήθηκε τόσο πολύ και γοήτεψε τους πάντες με την μακάβρια αισθητική της, από το 1938 που έκανε την εμφάνισή της όταν ο Τσάρλι Άνταμς ξεκινούσε να δημοσιεύει τις εικονογραφημένες περιπέτειες της στο περιοδικό New Yorker, ήταν ο τρόπος με τον οποίο σατίριζε την αντίληψη του κόσμου που είχε για το διαφορετικό, αλλά και την ίδια την κανονικότητα που περιβάλλει την αμερικάνικη οικογένεια. Από τότε η θρυλική αυτή οικογένεια μεταφέρθηκε από τα κόμικς στην τηλεόραση και αργότερα στον κινηματογράφο.
Το ριμέικ του Μπάρτον, ωστόσο, θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Τσαρλς Άνταμς, την κόρη της Οικογένειας Άνταμς. Γι' αυτό και η σειρά πήρε το όνομά της. Έναν ρόλο που έπαιξαν η Λίζα Λόρινγκ και η Κριστίνα Ρίτσι στη σειρά της δεκαετίας του 1960 και του 1991 αντίστοιχα. Θα είναι μια εφηβική σειρά με πολύ σκοτεινό μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday να είναι μαθήτρια στην περίεργη Ακαδημία «Nevermore». Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες για να αποτρέψει ένα φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία καθώς και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που ενόχλησε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά

Πέθανε ο ηθοποιός του «Lilo & Stitch» David H.K. Bell, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας
Λίγες εβδομάδες μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»: Μάθαμε πότε ξεκινούν οι προβολές
Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της πρωτεύουσας επιστρέφει

Σηκώνει αυλαία το Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου»
Το Φεστιβάλ κάνει αρχή με ένα αφιέρωμα (In Memoriam) στον σπουδαίο δημιουργό David Lynch

Η Λευκωσία (από τη Δευτέρα) θα βλέπει εναλλακτικό σινεμά στην αυλή
Έναρξη για το Φεστιβάλ "Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου"

Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, στις Πλάτρες θα βλέπουμε σινεμά κάτω από τα αστέρια
Η καρδιά των Πλατρών μεταμορφώνεται σε ένα παλιό, αγαπημένο σινεμά

Το θερινό σινεμά στην όμορφη αυλή της παλιάς Λευκωσίας, αρχίζει τις προβολές!
Ξεκινά ένα ακόμη καλοκαίρι κινηματογραφικών εμπειριών στον όμορφο θερινό κινηματογράφο της παλιάς πόλης

Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη έχει ημερομηνία πρεμιέρας
«Ένα σύγχρονο καθαρόαιμο αστικό δράμα, με τραγικούς ήρωες και μοιραίους χαρακτήρες, σε έναν κόσμο γκρίζο και ναρκοθετημένο».

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Wicked: Μέρος Δεύτερο»
Η συνέχεια της ιστορίας φέρνει ξανά στην οθόνη τις Σίνθια Ερίβο και Αριάνα Γκράντε

Προβολή ντοκιμαντέρ για τα 60 χρόνια της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο
Τη σκηνοθεσία του 50λεπτου ντοκιμαντέρ, που προβάλλεται στην ελληνική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους, υπογράφει η Λιάνα Κωνσταντίνου

Νικ Τζόνας: Θα υποδυθεί τον θρυλικό Πολ Στάνλεϊ στην βιογραφική ταινία των KISS
Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή για τον ρόλο

Το Adolescence μόλις έσπασε το ρεκόρ
Ξεπερνώντας την 4η σεζόν του Stranger Things στο Netflix

Ένα ακόμα υπέροχο θερινό σινεμά ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Καλοκαιρινές Βραδιές Κινηματογράφου με τα “Garden Screenings at Attikon” από το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος