Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2021
Ο Δήμος Λακατάμιας με Εθνικό Συντονιστή τον ΚΟΑ, συμμετέχει, για 7η συνεχόμενη χρονιά, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #Beactive, που θα γίνει από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.
Με το σύνθημα #BEACTIVE 2021 - «Η Ανακάλυψη του αθλητισμού μετά την Πανδημία – Φυσική Δραστηριότητα - Ισορροπημένη Διατροφή - Ασφαλές Περιβάλλον.» Στόχος της φετινής εκστρατείας είναι η προώθηση της φυσικής δραστηριότητας, του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου διατροφής.
Μέσα από τις διάφορες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου, οι φορείς που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα τους, συμβάλλοντας στην αύξηση των ευκαιριών πρόσβασης και συμμετοχής στην άθληση και την υιοθέτηση υγιούς τρόπου ζωής.
Ο Δήμος με σχετική ανακοίνωση καλεί όλους τους δημότες, ιδιώτες, σωματεία, γυμναστήρια, σχολές, σωματεία ή και οργανωμένα σύνολα ή σχολεία, που είναι εγγεγραμμένοι στον ΚΟΑ ή και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, καθορίζοντας τη δράση (διαδικτυακή ή με φυσική παρουσία), που θα παρουσιάσουν.
Για το έντυπο συμμετοχής, μπορειτε να το συμπληρώσετε εδώ.
Τα έντυπα συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση athina.kyriacou@lakatamia.org.cy, μέχρι τις 16 Αυγούστου 2021. Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Β.Γ.Λ. του Δήμου κ. Αθηνά Κυριάκου στο τηλέφωνο 22364097.

Σχετικά
Το Circus Atmosphere συνεχίζει να κόβει την ανάσα της Λευκωσίας
Αδρεναλίνη, θέαμα και μαγεία: Το τσίρκο που έκανε την πρωτεύουσα να παραμιλά συνεχίζεται κι αυτήν την εβδομάδα
Έρχεται το Cake Picnic: Το πιο fun και… γευστικό event που θα συζητηθεί
Θα γίνει το νέο trend στο νησί
ΚΕΝΤΗΤΟ: Τα Λεύκαρα ετοιμάζονται να ζήσουν κάτι καινούριο φέτος το Πάσχα
«Εν ΚΕΝΤΗΜΑ λαλώ σου!» - Το νέο πασχαλινό event στα Λεύκαρα φιλοδοξεί να γίνει θεσμός
Αυτό το Πάσχα, η ΚΟΚ και τα σωματεία της Basket League ενώνουν δυνάμεις για την κοινωνία
Η πρωτοβουλία ανήκει στην ΚΟΚ, η οποία απηύθυνε σχετικό κάλεσμα προς τα σωματεία
Το ENAVSMA παρουσιάζει: Wine & Dine στο Amyth of Nicosia
Επιμελημένο μενού, εκλεκτά κρασιά και η μαγευτική ενέργεια του αγαπημένου καλλιτέχνη Antonis Dominos
Η Cyprus From Air μάς προσκαλεί σε μια ακόμα μοναδική πεζοπορία
Σε μία διαδρομή που ανταμείβει τον ορειβάτη με απίστευτα τοπία παρθένου δάσους.
Week Agenda: 13 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Γαστρονομικά δείπνα, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και ξεχωριστές πολιτιστικές βραδιές συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα για το τέλος Μαρτίου και τις πρώτες μέρες του Απριλίου.
«Φυτέψτε ιστορίες και ο κόσμος Θα ανθίσει»: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Πάφο
Όλο το πρόγραμμα της όμορφης γιορτής
Ένα πασχαλινό παραμύθι ζωντανεύει στη Λεμεσό
Το CYBERNESS επιστρέφει με ένα μαγικό Easter Market εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτο δημιουργικότητα, μουσική και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη
Συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές οικογενειακές εξόδοι γεμίζουν την Κύπρο με ιδέες για ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Το Ballet Philippines των Φιλιππίνων ταξιδεύει στην Κύπρο
Η παράσταση είναι φτιαγμένη να την αγαπήσουν παιδιά από 4 ετών