Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2021
Dwayne Johnson και Emily Blunt ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα περιπέτεια φαντασίας της Disney.
Η ταινία 'Jungle Cruise' του Ισπανού σκηνοθέτη Jaume Collet-Serra ('Orphan'), είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στον Αμαζόνιο με καπετάνιο τον πνευματώδη Frank Wolff και την θαρραλέα ερευνήτρια Dr. Lily Houghton.
Η Lily ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα του Αμαζονίου, επιλέγοντας κατά τύχη τον Frank ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Η Lily είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής. Το απίθανο ντουέτο σε μια επική και απρόσμενη περιπέτεια, θα συναντήσει αμέτρητους κινδύνους και υπερφυσικές δυνάμεις, όλα κρυμμένα στην παραπλανητική ομορφιά του πλούσιου τροπικού δάσους.
Καθώς όμως τα μυστικά του χαμένου δέντρου ξεδιπλώνονται, η ζωή της Lily και του Frank παίζεται κορώνα γράμματα και το ανθρώπινο είδος κρέμεται από μία κλωστή.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
02 Σεπτεμβρίου - 08 Σεπτεμβρίου 2021
Σχετικά
6 νέες ταινίες στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα
Από την κατασκοπευτική μαύρη κωμωδία του Martin McDonagh και τον σκανταλιάρη γάτο του Dr. Seuss μέχρι τον George Michael και την επιστροφή του Godzilla, οι πρεμιέρες της 5ης Νοεμβρίου αλλάζουν διαρκώς ρυθμό.
Η Νιβ Κάμπελ θα επιστρέψει στο «Scream 8»
Η εμπορική επιτυχία της ταινίας φέρνει αναπόφευκτα μια νέα συνέχεια, με τις αδελφές Ζάκερμαν να αναλαμβάνουν ης έβδομτο σενάριο και τη Σίντνεϊ Πρέσκοτ να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.
Το MOTHERWITCH στην κορυφή του κυπριακού box office το Σαββατοκύριακο του Halloween
Το κυπριακό κοινό αγκαλιάζει την πρώτη κυπριακή ταινία τρόμου. Οι προβολές παρατείνονται για ακόμη μία εβδομάδα λόγω αυξημένης ζήτησης.
Το μουσικό ντοκιμαντέρ «Το Χιπ Χοπ της Μεσογείου» των Social Waste έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα από τα σημαντικότερα, πιο ανήσυχα ηχητικά και έντονα πολιτικοποιημένα χιπ χοπ συγκροτήματα στην Ελλάδα, οι Social Waste, αποκτούν το δικό τους κινηματογραφικό πορτρέτο.
James Bond: Οι 22 ηθοποιοί που έφτασαν μια ανάσα από το να γίνουν 007 – Ποιοι έχασαν τον ρόλο από τον Daniel Craig
Ο James Bond είναι από τους πιο περιζήτητους ρόλους του Χόλιγουντ· πολλοί διάσημοι ηθοποιοί λίγο έλειψε να γίνουν 007. Όσο περιμένουμε τον έβδομο ηθοποιό, θυμόμαστε τους Bond που χάσαμε.
Αγνώριστος ο Βενσάν Κασέλ: Γίνεται Κουασιμόδος για τη νέα ταινία του Netflix
Το «The Hunchback, Soul of Paris» έρχεται στις 27 Νοεμβρίου, μεταφέροντας τον ήρωα του Βικτόρ Ουγκό σε ένα Παρίσι πολιτικών συγκρούσεων και φόβου για τη χολέρα.
Πέθανε ο ηθοποιός Πάτρικ Στιούαρτ των «Star Trek» και «X-Men»
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέθανε την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, έπειτα από μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ
Gotham Awards 2026: Πέντε ταινίες προηγούνται στην κούρσα των υποψηφιοτήτων
Ποιες είναι οι ταινίες που συγκεντρώνουν από τέσσερις υποψηφιότητες στα 36α Gotham Awards, με τον Τζον Μάλκοβιτς, την Τζουλιάν Μουρ, τον Ιαν ΜακΚέλεν και την Πενέλοπε Κρουζ να ξεχωρίζουν στις ερμηνευτικές κατηγορίες;
4 νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες, ανάμεσά τους και μία κυπριακή
Το «Motherwitch» του Μίνου Παπά φέρνει στη μεγάλη οθόνη μια σκοτεινή ιστορία εμπνευσμένη από την κυπριακή λαϊκή παράδοση.
Ο Πίτερ Κλάφι γίνεται ο νέος Beast στο κινηματογραφικό reboot των X-Men
Ο πρωταγωνιστής του «A Knight of the Seven Kingdoms» φέρεται να επιλέχθηκε για τον ρόλο του Χανκ ΜακΚόι στη νέα ταινία των X-Men, η οποία θα σηματοδοτήσει την επιστροφή των μεταλλαγμένων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.
Το «Free Eliza» της Κύπριας σκηνοθέτριας Αλεξάνδρας Ματθαίου κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο στο φεστιβάλ του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου
Το Μεγάλο Βραβείο στο AFI FEST 2026, ανοίγει παράλληλα τον δρόμο για τη διεκδίκηση μιας υποψηφιότητας για Όσκαρ.