Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2021
Την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουλίου, το μοναδικό all day εστιατόριο “Think 30”, το οποίο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στo κέντρο της πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη οδό Στασικράτους, ετοιμάζει μία βραδιά με καλό φαγητό αλλά και μουσική τζαζ που θα σε ταξιδέψει, θα σε διασκεδάσει και θα σε χαλαρώσει.
Εξ ου λοιπόν και φιλοξενεί το μουσικό σχήμα των Vassilia & Sotiris και σου υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό και γαστρονομικό ταξίδι.

Οι δύο ταλαντούχοι μουσικοί θα σε ψυχαγωγήσουν με lounge jazz ρυθμούς από τα 80s και 90s που σε συνδυασμό με τις γευστικές δημιουργίες του βραβευμένου Έλληνα Chef Δήμου Σαμουράκη θα σου χαρίσουν μια υπέροχη βραδιά χαλάρωσης και απόλαυσης.
Ο διακεκριμένος Chef, συνδυάζοντας τις διάφορες τεχνικές, γνώσεις αλλά και όλα τα εχέγγυα που έχει αποκομίσει καθ' όλη τη διάρκεια της γαστρονομικής του πορείας, μας προσφέρει άφθονες επιλογές με υψηλής ποιότητας πιάτα στο μενού του εστιατορίου. Επιπρόσθετα, η τεράστια γκάμα του μαγαζιού σε ποτά δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες τους να συνδυάσουν αρμονικά τα μεσογειακά fusion πιάτα που σερβίρονται, δημιουργώντας εκρήξεις αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο του κάθε πελάτη.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το εστιατόριο φιλοξενεί τον δικό του wine specialist, ούτως ώστε να μπορούν να δοθούν οι καταλληλότερες συμβουλές στους πελάτες σχετικά με τον τέλειο συνδυασμό, φαγητού και ποτού.
Αν λοιπόν αναρωτιόσουν πώς θα περάσεις την Παρασκευή που μας έρχεται πες πως έχεις ήδη κλείσει για μια αξέχαστη βραδιά στο “Think 30”.
Για κρατήσεις καλέστε στο 22333808.

-
Think 30
16 Ιουλίου 2021
Σχετικά
Μάθαμε πότε ανοίγει το ΦΛΕΡΤ στη Λεμεσό - Δέχεται ήδη κρατήσεις!
To σύγχρονο bar & restaurant που θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης
Υπέροχο σουβλάκι με μεράκι σε ένα οικογενειακό καφενείο
Ένα μέρος όπου μπορείς να έρθεις με την οικογένεια ή την παρέα σου, να παραγγείλεις τα κλασικά αγαπημένα και να μοιραστείς ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις.
Η κυπριακή σεφταλιά στη 2η θέση του TasteAtlas – Πρώτο το ελληνικό σπετσοφάι
Με βαθμολογία 4,3 στα 5, η σεφταλιά ξεχωρίζει στην κατάταξη με τα καλύτερα πιάτα με λουκάνικο, ενώ ο γαστρονομικός χάρτης της πλατφόρμας αποκαλύπτει τις διαφορετικές εκδοχές τους ανά τον κόσμο.
Ψάχνεις all-day στέκι; Το ανανεωμένο La Veranda σε προκαλεί, με πολυτέλεια που δεν κοστίζει όσο νομίζεις
Νέα ιδιοκτησία, νέος σεφ, νέο μενού και ένας χώρος που δεν θα αναγνωρίσεις, απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο της Λεμεσού
Παναγιώτης Βασιλείου: «Ένα πιάτο δεν χρειάζεται περιττές υπερβολές για να ξεχωρίσει»
Ο σεφ του Glasshouse Lounge Restaurant στο Adams Beach Hotel της Αγίας Νάπας μιλά για τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα του, τα κυπριακά υλικά, τη σημασία της συνέπειας και τις γιορτινές βραδιές που ετοιμάζει το εστιατόριο.
Πού τρώμε μεσημεριανό; 12+1 διευθύνσεις για καλό φαγητό σε προσιτές τιμές
Από μαγειρευτά και σπιτικές γεύσεις μέχρι χορταστικά πιάτα της ώρας, 13 στάσεις για ένα νόστιμο μεσημεριανό που αξίζει τα λεφτά του
25 εμβληματικά μπισκότα της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και οι κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης
Από τα πολωνικά pierniki και τα σκωτσέζικα shortbread μέχρι τα γαλλικά macarons και τους κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης, ένας γευστικός χάρτης γεμάτος βούτυρο, μπαχαρικά και ιστορίες.
Ένα κουκλίστικο καφενείο στο χωριό, για παραδοσιακό πρόγευμα, κυπριακό καφέ και γλυκά
Μια όμορφη αφορμή για να περιπλανηθείς στα πέτρινα σοκάκια του χωριού και να απολαύσεις τη φιλοξενία του
Η Λεμεσός φιλοξενεί τον πρώτο διαγωνισμό Καλύτερου Οινοχόου Σαμπάνιας
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη διοργάνωση
Τις Τρίτες πάμε για (all you can eat) ασιατικό
Το εστιατόριο σε προσκαλεί να απολαύσεις τον κινεζικό του μπουφέ, με ποικιλία επιλογών που σε ταξιδεύουν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.
Ένα στέκι στο χωριό με πέτρα, ξύλο και τραπεζάκια κάτω από την κεραμοσκεπή σερβίρει κυπριακό καφέ με €1
Μία καλή αφορμή για εξόρμηση και brunch στο βουνό
Το Pizzomparo πάει στο Comfy για μια βραδιά με πίτσα και ποτό
Ραντεβού στη Λεμεσό την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 18:00, χωρίς κρατήσεις.