Τα παιδιά μαθαίνουν για την Κοινή Αγροτική Πολιτική

Η εκστρατεία ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ έχει ως στόχο την ενημέρωση του κυπριακού κοινού αλλά και των νέων για την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Στα πλαίσια της εκστρατείας, θα δημιουργηθούν συνολικά 7 εκπαιδευτικά βίντεο γύρω από διάφορα θέματα της ΚΑΠ με στόχο να ενημερωθούν τα παιδιά  δημοτικής εκπαίδευσης.

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) στηρίζει τους αγρότες και συμβάλλει στην αναγέννηση της υπαίθρου και στην ανάπτυξη της γεωργίας.

Το δεύτερο βίντεο το οποίο έχει ως στόχο να δείξει στα παιδιά με ποιον τρόπο η Κοινή Αγροτική Πολιτική στηρίζει τη γεωργία είναι έτοιμο. Το βίντεο περιλαμβάνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες ώστε τα παιδιά να  μάθουν με έναν διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο τον σημαντικό ρόλο που παίζει η Κοινή Αγροτική Πολιτική ώστε όλοι μας να απολαμβάνουμε ποιοτικά και σε προσιτές τιμές γεωργικά προϊόντα.

Μία αναδρομή στο παρελθόν με εικόνες από το πώς ήταν η γεωργία πριν τη θέσπιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής θα βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν τη σύγκριση με το σήμερα και θα τροφοδοτήσει τόσο την φαντασία των παιδιών όσο και συζήτηση με τους γονείς.

Επισκεφτείτε λοιπόν το κανάλι της εκστρατείας ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ στο Youtube και μοιραστείτε το βίντεο με τα παιδιά σας.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31