Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

NEO PLAZA: Μάθαμε πότε ανοίγει τις πόρτες του

NEO PLAZA: Διαδραστικό και πρωτότυπο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2021

Ένας διαφορετικός και δυναμικός ‘’all- day’’ προορισμός δημιουργείται στην περιοχή της Λευκωσίας. Το Neo Plaza,  ένα σύγχρονο και πρωτότυπο εμπορικό πάρκο ανοίγει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο!

Με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ‘’έξυπνη’’ διευθέτηση χώρων, παρουσιάζει μια νέα πρόταση ανάπτυξης που συνδυάζει τη σημαντική εμπορική δράση με την κοινωνικότητα, τις ευχάριστες δραστηριότητες και την αναψυχή. 

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος εκδηλώσεων  προσφέρει τις ιδανικότερες συνθήκες για τους επισκέπτες και τους διοργανωτές. Σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών και οπτικοακουστικών μέσων, προσφέρονται άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης του χώρου, σύμφωνα με τις ανάγκες του διοργανωτή και της κάθε εκδήλωσης.

Συναυλίες, φιλανθρωπικά παζαράκια, εορταστικές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών, φεστιβάλ και επιδείξεις μόδας, θερινός κινηματογράφος είναι λίγα από τα καταπληκτικά που θα συμβούν, με βέβαιο το ενδιαφέρον και τη δυναμική συμμετοχή του κοινού. 

Η βασική ιδέα στην οποία στηρίζεται ο σχεδιασμός του Neo Plaza  είναι ο συγκερασμός της Μεσογειακής κουλτούρας και της Κυπριακής κοινωνικής εξωστρέφειας και η κοινή διαπίστωση πως η πόλη έχει ανάγκη από νέους πόλους και τρόπους διάδρασης με μακρόπνοη δυναμική.

Πληροφορίες για το έργο:
Το  Neo Plaza, χοροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της πόλης, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου θα περιλαμβάνει 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close