Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2021
Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στη συναυλία του Βασίλη την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών και την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.
Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια.
Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος για την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιουνίου, γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν.
Έτοιμος από καιρό, θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Αντίλαλος». Πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου έφηβου.
Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.
Μαζί του οι μουσικοί:
Πιάνο - keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου
Ωρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Πληρ. 99 361194.

-
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας"
24 Ιουνίου 2021
-
Πολιτιστικό Κέντρο Λυμπιών
23 Ιουνίου 2021
Σχετικά
«Μια νύχτα αλλιώς» με τη Μάρα Κωνσταντίνου στο DownTown Live
Τέσσερις μουσικές βραδιές στη Λευκωσία, με τραγούδια από το ρεμπέτικο και το παλιό λαϊκό μέχρι το έντεχνο και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.
Hall of Fame τραγουδοποιών: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το 2027 -Shakira, Lady Gaga, οι εκπλήξεις
Η Lady Gaga, ο Jack White, η Debbie Harry και ο Chris Stein των Blondie καθώς και πολλοί ακόμη, βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων για την «Αίθουσα της Δόξας των Τραγουδοποιών»
Ο Γιώργος Θεοφάνους φέρνει τις επιτυχίες του στο OPUS της Λεμεσού
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, ο Κύπριος συνθέτης και στιχουργός συναντά στη σκηνή την Όλγα Βενετσιάνου, τον Νικόλα Ντίμα και τη Μικαέλλα Χατζηεφραίμ.
Ο Γιάννης Βαρδής και ο Άκης Δείξιμος επιστρέφουν στη Λεμεσό, για ένα βράδυ!
Μία βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μουσική
Ο μοναδικός Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, έρχεται Κύπρο για ένα βράδυ
Μουσική βραδιά GALA με τον Σάκη Ρουβά για την ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
«CINEMA IN CONCERT»: Οι αγαπημένες μελωδίες της μεγάλης οθόνης ζωντανεύουν στη Λευκωσία για καλό σκοπό
Από το La La Land και το Harry Potter μέχρι το Interstellar και τους Pirates of the Caribbean, μια ξεχωριστή εμπειρία στηρίζει το Simba Animal Aid Cyprus
Μπραμς και Σιμανόφσκι σε μια βραδιά για βιολί και πιάνο στην Πάφο
Η Θεοδώρα Παπανικολάου και η Ελλάδα-Αγγελίνα Παύλου συναντιούνται στη σκηνή του Μαρκιδείου Δημοτικού Θεάτρου, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο.
Emma Smith: Η βραβευμένη Βρετανίδα jazz vocalist έρχεται για δύο μοναδικές βραδιές
Η παλιά Λευκωσία υποδέχεται τη νικήτρια του βραβείου Jazz Vocalist of the Year για δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος σαξοφωνίστας Krzysztof Urbański επιστρέφει στη Λευκωσία
Για μια βραδιά σύγχρονης jazz, μουσικής δεξιοτεχνίας και αυτοσχεδιασμού
The Manhattan Sessions: Η ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης ζωντανεύει στο Vino Cultura
Μια νέα μουσική εμπειρία με τον διεθνώς πολυβραβευμένο Κύπριο ερμηνευτή Χρίστο Τελεβάντο, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2026.
«Φωνή στη Σιωπή, κι Ανθίζει η Ψυχή»: Μια ξεχωριστή συναυλία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το Sistema Cyprus
Μια βραδιά όπου η μουσική ενώνει τις δυνάμεις της με την ανθρωπιστική προσφορά.
Η Μιρέλα Πάχου συναντά τον υπέροχο Αδάμ Τσαρούχη, στη Λεμεσό
Αστραφτερά και μαγικά ξεκινά ο Δεκέμβριος στο Vinylio Wine Etc!