Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2021
Μετά τον εξαιρετικό τέταρτο κύκλο του 2020, το The Last Kingdom έχει αφήσει τον κόσμο να λαχταρά λίγο ακόμα Ούτρεντ.
Η σειρά ανανεώθηκε επισήμως και πώς θα μπορούσε εξάλλου να είναι διαφορετικά;
Πλέον ξέρουμε από τον ίδιο τον Αλεξάντερ Ντρέιμον πως η παραγωγή του δουλευόταν πυρετωδώς τον Νοέμβριο του 2020, υπάρχουν ωστόσο ακόμα πράγματα που χρειάζονται αποσαφήνιση για τη σειρά με τους Σάξονες και τους Σκανδιναβούς.
Το Netflix ανακοίνωσε επισήμως τον πέμπτο κύκλο και την ανακοίνωση έκαναν μάλιστα οι ίδιοι οι ηθοποιοί μέσω Twitter.
Η τέταρτη σεζόν τα πήγε υπέροχα σε όρους τηλεθέασης, κι έτσι κανείς δεν αμφέβαλλε για την ανανέωση της σειράς. Έφτασε εξάλλου στο Τοp 10 αρκετών χωρών, ενώ στη Γερμανία και τη Γαλλία λατρεύτηκε κυριολεκτικά.
Πότε αναμένεται ωστόσο να δούμε τον πέμπτο κύκλο, μιας σειράς μάλιστα με εξαιρετικά μεγάλα γυρίσματα; Κανείς δεν τον περιμένει μέσα στο 2021. Ίσως στα τέλη της χρονιάς ή, ασφαλέστερα, στις αρχές του 2022.
Από τη στιγμή που το Netflix ανέλαβε πλήρως τη σειρά από το BBC, έχει αυξήσει και τον χρόνο μεταξύ των σεζόν. Χρειάστηκε ενάμιση χρόνο για να δούμε τον τρίτο κύκλο και άλλοι 17 μήνες μεσολάβησαν μεταξύ τρίτης και τέταρτης σεζόν.
Αν τηρηθούν τα ίδια χρονοδιαγράμματα, ο πέμπτος κύκλος αναμένεται μετά τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2021. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας και τις νέες προκλήσεις των γυρισμάτων μέσα στον κορονοϊό, ίσως αργήσει ακόμα περισσότερο.
πηγή: www.news.gr/
Σχετικά
Αυτές τις 10 ταινίες θα δεις στον κήπο του θερινού σινεμά Αττικόν
Τα «Garden Screenings» του Κέντρου Τεχνών Κίμωνος επιστρέφουν στο ΑΤΤΙΚΟΝ
Πέθανε η Μαρζάν Σατραπί, δημιουργός του «Περσέπολις»
Η Γαλλοϊρανή καλλιτέχνις ήταν 56 ετών
Οι 5 κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Από την επιστροφή του θρυλικού «Scary Movie» και το επικό «Masters of the Universe» μέχρι οικογενειακές περιπέτειες και αγαπημένα animation, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν νέες επιλογές για κάθε γούστο
«Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων» υποψήφια για 6 βραβεία ΙΡΙΣ 2026
Η κλασική «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς αποκτά ελληνική κινηματογραφική ταυτότητα και ξεχωρίζει στις τεχνικές και καλλιτεχνικές κατηγορίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Ηρθε η ώρα και ο Κλιντ Ιστγουντ να αποσυρθεί από την σκηνοθεσία
Καθώς ο Κλιντ Ιστγουντ γιορτάζει τα 96α γενέθλιά του, οι πληροφορίες που τον θέλουν πλέον να αποσύρεται από τη σκηνοθεσία φέρνουν ξανά στο προσκήνιο μια από τις σπουδαιότερες διαδρομές στην ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου.
«Echoes Of Beneath»-Κάτω από την επιφάνεια: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Βασίλη Μπαραχάνου με τον Αντώνη Τσαπατάκη στην Κύπρο
Με εντυπωσιακά υποβρύχια πλάνα και την υποβλητική μουσική του Γιώργου Τσιόκρη, το ντοκιμαντέρ αποτελεί μια διεισδυτική ματιά στη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής
«Τα Πουλιά»: Έρχεται το ριμέικ της θρυλικής ταινίας του Χίτσκοκ
Με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Emmy Σάρα Σνουκ του «Succession»
Το Θερινό Σινέ Έρμα επιστρέφει το 2026 με δωρεάν προβολές κάτω από τα αστέρια
Τέσσερις ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές στην αυλή του «Έρμα» στην παλιά Λευκωσία, με ταινίες από τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το «Angel Heart» γίνεται σειρά με τον Ζακ Έφρον
Η κλασική, πλέον, ταινία του Άλαν Πάρκερ από το 1987 μετατρέπεται σε τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Ζακ Έφρον, για λογαριασμό του HBO.
«Disclosure Day»: Οσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφει δυναμικά στην επιστημονική φαντασία με το «Disclosure Day», μία από τις πιο πολυσυζητημένες κινηματογραφικές κυκλοφορίες του 2026, που ήδη προκαλεί έντονο ενδιαφέρον χάρη στα πρώτα trailer και τις θετικές αντιδράσεις από τις δοκιμαστικές προβολές.