Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2021
Ανακοινώνονται σήμερα οι αποφάσεις της Κυβέρνησης σχετικά με την Μεγάλη Εβδομάδα και την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί.
Το επικρατέστερο σενάριο με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι η επέκταση των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 15 του Μάη. Είναι το σενάριο που προκρίνουν τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, καθώς εκφράζεται έντονη ανησυχία για τα ημερήσια αρνητικά αποτελέσματα κρουσμάτων, αλλά και οι εισαγωγές στα νοσηλευτήρια, που «ασφυκτιούν».
Ειδικές ρυθμίσεις αναμένονται για τους Ιερούς Ναούς όπου αναμένεται να τεθεί το όριο των 50 ατόμων εντός των ναών και στον προαύλιο χώρο να επιτραπεί η παρουσία κόσμου με μάσκες και αποστάσεις. Για το Μεγάλο Σάββατο εξάλλου δεν αποκλείεται να γίνει επέκταση του απαγορευτικού της κυκλοφορίας.
Τα τραπέζια της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα αναμένεται να γίνουν στο μοντέλο των Χριστουγέννων, με την παρουσία δηλαδή 10 ατόμων ανά σπίτι.
Σχετικά
Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για οικογένειες στην Ευρώπη για το 2026 - Ανάμεσά τους και δύο κυπριακές πόλεις
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στη λίστα
Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες – Πότε τίθεται σε ισχύ
Τα φαινόμενα θα κάνουν αρχικά την εμφάνισή τους στα δυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού
Θέλεις να ταξιδέψεις δωρεάν; Η Κομισιόν δίνει 40.000 εισιτήρια (με πτήσεις για Κυπρίους)
Δωρεάν και οι πτήσεις για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο! Πώς να τα εξασφαλίσεις
Τι θα δούμε στον Απρίλιο στο Netflix
Νέος μήνας, νέες προτάσεις (αλλά και παλιές, καλές επιλογές) προστίθενται στην πλατφόρμα streaming καλύπτοντας κάθε γούστο.
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 14 προορισμούς (για 2 μόνο μέρες), με τιμές που αρχίζουν από €15
Εκπτώσεις 20% σε υπέροχους προορισμούς
Ποια δύο ξενοδοχεία της Κύπρου συγκαταλέγονται στα κορυφαία του κόσμου;
Δύο εμβληματικά ξενοδοχεία, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία παγκοσμίως, μέσα από αξιολογήσεις χιλιάδων ταξιδιωτών
Η Wizz Air προτείνει ταξίδια σε 3 υπέροχους προορισμούς για το Πάσχα
Γιατί το 2026 είναι η χρονιά να ανταλλάξετε την παράδοση με μια ευρωπαϊκή πασχαλινή απόδραση
Το ελληνικό νησί στην κορυφή της λίστας του Guardian με τις καλύτερες ταξιδιωτικές ιδέες για το 2026
Η λίστα του Guardian περιλαμβάνει προορισμούς από όλο τον κόσμο, από την Ιταλία και τη Γαλλία μέχρι το Μαρόκο και τη Φινλανδία