Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2021
Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς «The Witcher», για να γιορτάσει το τέλος των γυρισμάτων για τη 2η σεζόν.
Το βίντεο συνόδευε η ανακοίνωση ότι η νέα σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2021. Αυτό το νέο βίντεο έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά από μια νέα φωτογραφία του πρωταγωνιστή της σειράς, Henry Cavill στο σετ η οποία δημοσιεύθηκε για να επιβεβαιώσει ότι η μαγνητοσκόπηση έχει ολοκληρωθεί και η σειρά μπορεί είναι πιθανόν να κυκλοφορήσει φέτος.
Το βίντεο από τα παρασκήνια ξεκινά με τον Cavill να ευχαριστεί ολόκληρη την ομάδα που κρύβεται πίσω από αυτή την παραγωγή. Ο Lauren Schmidt Hissrich, λέει επίσης ότι η δεύτερη σεζόν γυριζόταν για 158 ημέρες, μερικές φορές με το να γυρίζονται ταυτόχρονα διαφορετικές σκηνές. Η σειρά που γυρίστηκε σε 15 διαφορετικές τοποθεσίες, αποτελείται συνολικά από 89 μέλη στο καστ και περισσότερους από 1200 τεχνικούς. Αυτοί είναι εντυπωσιακοί αριθμοί, ειδικά αν λάβουμε υπ’ όψη τα εμπόδια στην παραγωγή.
Το βίντεο υπογραμμίζει τις συντριπτικές προσπάθειες όλων να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με το πλήρωμα να χρησιμοποιεί συνεχώς προστατευτικά εργαλεία και ο ίδιος ο Cavill να διανέμει μάσκες. Αυτού του είδους τα βίντεο καθιστούν πιο εμφανείς τις προκλήσεις των σετ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Το νέο βίντεο επίσης αποκαλύπτει πληροφορίες για την ιστορία της δεύτερης σεζόν, η οποία ακολουθεί τους Geralt of Rivia (Cavill), Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra) και Jaskier (Joey Batey) αφού στο τέλος της 1ης σεζόν, τους αφήσαμε στη μάχη του Hill Sodden.
Το Witcher Season 2 έρχεται το 2021, αν και το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε μέσα στο έτος μπορούμε να περιμένουμε τη νέα σεζόν.
Με πληροφορίες του clickatlife.gr
Σχετικά
Η Ζεντάγια διεκδικεί το πρώτο της Οσκαρ με το «Dune: Part Three»
Η Warner Bros. ετοιμάζεται να προωθήσει τη Ζεντάγια στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για το τρίτο μέρος του «Dune», σε μια απόφαση που αποκαλύπτει πολλά για τη θέση της Τσάνι στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ.
Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ στο ψυχολογικό θρίλερ «Bunker»
Στη νέα ταινία του Φλοριάν Ζελέρ, μια αμφιλεγόμενη επαγγελματική πρόταση δοκιμάζει τον γάμο ενός ζευγαριού ύστερα από 17 χρόνια κοινής ζωής.
Η Charli XCX στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η ποπ σταρ εντάσσεται στο καστ του «What Happens at Night», ενός γοτθικού ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.
Τα γυρίσματα του «Heat 2» μεταφέρονται για το 2027
Ο Μάικλ Μαν καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, το οποίο φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο του «Heat» με ένα εντυπωσιακό καστ και προϋπολογισμό 165 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην τελική ευθεία για τον νέο Τζέιμς Μποντ: Τέσσερις ηθοποιοί διεκδικούν τον ρόλο
Αν και το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν πριν από το τέλος του έτους
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια ιστορία για την απώλεια και την εκδίκηση
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Apology» του Netflix, σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ.
Οι 3 νέες ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας δίνουν αφορμή για μια έξοδο μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν με το «The Mummy: The Book of the Dead»
Η τέταρτη ταινία του franchise αποκτά επίσημο τίτλο και προγραμματίζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2027, με το αρχικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιστρέφει για πρώτη φορά μαζί μετά δεκαέξι χρόνια.
Το «Hold Onto Me» της Μυρσίνης Αριστείδου στη Shortlist των European Film Awards 2027
Μια ακόμη σημαντική διεθνής διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, με την ταινία να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.
Ο Πολ Βερχόφεν στο πλευρό του Τζέιμς Γουάν για τη νέα σειρά «RoboCop»
O Ολλανδός δημιουργός επιστρέφει στο σύμπαν του «RoboCop» συμμετέχοντας στη νέα τηλεοπτική εκδοχή που ετοιμάζει ο Τζέιμς Γουάν για το Amazon Prime.
Ο Αλ Πατσίνο θα τιμηθεί με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών
Αποτελεί τιμή για εμένα η αναγνώριση από το SAG-AFTRA, καθώς γιορτάζει την πορεία μου, σχολίασε ο 86χρονος ηθοποιός
Beatles: Τέσσερις ταινίες σε τέσσερις εβδομάδες – Το «κινηματογραφικό γεγονός» του Σαμ Μέντες
Κάθε ταινία προορίζεται να λειτουργεί αυτόνομα, αφηγούμενη την ιστορία ενός από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος. Ποια θα είναι η σειρά κυκλοφορίας.