Cine News , Κινηματογράφος

Πότε θα δούμε, τελικά, τη 2η σεζόν «The Witcher» στο Netflix;

Πάντως, το Netflix, δημοσίευσε νέο βίντεο από τα παρασκήνια της σειράς

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2021

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς «The Witcher», για να γιορτάσει το τέλος των γυρισμάτων για τη 2η σεζόν.

Το βίντεο συνόδευε η ανακοίνωση ότι η νέα σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2021. Αυτό το νέο βίντεο έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά από μια νέα φωτογραφία του πρωταγωνιστή της σειράς, Henry Cavill στο σετ η οποία δημοσιεύθηκε για να επιβεβαιώσει ότι η μαγνητοσκόπηση έχει ολοκληρωθεί και η σειρά μπορεί είναι πιθανόν να κυκλοφορήσει φέτος.

Το βίντεο από τα παρασκήνια ξεκινά με τον Cavill να ευχαριστεί ολόκληρη την ομάδα που κρύβεται πίσω από αυτή την παραγωγή. Ο Lauren Schmidt Hissrich, λέει επίσης ότι η δεύτερη σεζόν γυριζόταν  για 158 ημέρες, μερικές φορές με το να γυρίζονται ταυτόχρονα διαφορετικές σκηνές. Η σειρά που γυρίστηκε σε 15 διαφορετικές τοποθεσίες, αποτελείται συνολικά από 89 μέλη στο καστ και περισσότερους από 1200 τεχνικούς. Αυτοί είναι εντυπωσιακοί αριθμοί, ειδικά αν λάβουμε υπ’ όψη τα εμπόδια στην παραγωγή.

Το βίντεο υπογραμμίζει τις συντριπτικές προσπάθειες όλων να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με το πλήρωμα να χρησιμοποιεί συνεχώς προστατευτικά εργαλεία και ο ίδιος ο Cavill να διανέμει μάσκες. Αυτού του είδους τα βίντεο καθιστούν πιο εμφανείς τις προκλήσεις των σετ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το νέο βίντεο επίσης αποκαλύπτει πληροφορίες για την ιστορία της δεύτερης σεζόν, η οποία ακολουθεί τους Geralt of Rivia (Cavill), Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra) και Jaskier (Joey Batey) αφού στο τέλος της 1ης σεζόν, τους αφήσαμε στη μάχη του Hill Sodden.

Το Witcher Season 2 έρχεται το 2021, αν και το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε μέσα στο έτος μπορούμε να περιμένουμε τη νέα σεζόν.

Με πληροφορίες του clickatlife.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close