Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2021
Ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Disney ανακοίνωσε πως ελπίζει ότι θα μπορούσε να επαναλειτουργήσει το θεματικό πάρκο της Disneyland «έως τα τέλη Απριλίου», λόγω της χαλάρωσης των υγειονομικών περιορισμών που αποφάσισαν οι Αρχές της Καλιφόρνιας.
«Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα συνεχίσει να βελτιώνεται και θα είμαστε σε θέση να ξανανοίξουμε τα πάρκα μας στους επισκέπτες, με περιορισμένη χωρητικότητα, έως τα τέλη Απριλίου. Ελπίζουμε να γνωστοποιήσουμε μια ημερομηνία για το άνοιγμα εντός των επόμενων εβδομάδων», δήλωσε ο Μπομπ Τσάπεκ, γενικός διευθυντής του κολοσσού στον τομέα της ψυχαγωγίας.
Η Καλιφόρνια ανακοίνωσε την Παρασκευή πως στην Disneyland και στα άλλα θεματικά πάρκα, τα οποία παραμένουν κλειστά εδώ και έναν χρόνο εξαιτίας της πανδημίας, θα μπορούσε να επιτραπεί να ανοίξουν εκ νέου από την 1η Απριλίου, εάν η κομητεία στην οποία εντάσσονται δεν κατατάσσεται πλέον στη «μωβ ζώνη», το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου, σύμφωνα με τα κριτήρια στην Πολιτεία αυτή.
Περιορισμένη η χωρητικότητα στην Disneyland της Καλιφόρνιας
Η κομητεία Όραντζ, όπου βρίσκεται η Disneyland, βρίσκεται ακόμη στη «μωβ ζώνη», όμως θα μπορούσε να περάσει σε κατώτερο επίπεδο (στο «κόκκινο») σε λίγες εβδομάδες. Η χωρητικότητα, εν τούτοις, των πάρκων που βρίσκονται στην «κόκκινη ζώνη» θα είναι περιορισμένη, στο 15% του συνηθισμένου επιπέδου, και μονάχα οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας θα μπορούν στην αρχή να έχουν πρόσβαση εκεί, βάσει την κριτηρίων που καθορίζουν οι Αρχές της Καλιφόρνιας.
Ο Μπομπ Τσάπεκ, ο οποίος παρενέβη κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνεδρίασης των μετόχων της Disney, εξήγησε πως οι προετοιμασίες για την επαναλειτουργία της Disneyland απαιτούν χρόνο και πιθανόν δεν θα έχουν ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου. Αυτό θα απαιτούσε, μεταξύ άλλων, «να επιστρέψουν στην εργασία τους περισσότεροι από 100.000 υπάλληλοι που βρίσκονται σε αναστολή» από την αρχή της πανδημίας και να «εκπαιδευτούν στο να εργάζονται τηρώντας τις νέες απαιτήσεις στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας», εξήγησε.
Σχετικά

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πόλη που θα στολιστεί πρώτη φέτος τα Χριστούγεννα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει.

Δωρεάν ποδήλατα για έως και 1 ώρα την ημέρα (για μία εβδομάδα), στη Λεμεσό
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Τζόρτζιο Αρμάνι: Η σφραγίδα του στυλ στη μεγάλη οθόνη και τα κοστούμια σε αξέχαστους χαρακτήρες
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες και τους ηθοποιούς που έντυσε σε αγαπημένους ρόλους

Ακυρώνει την τελετή βράβευσης του Τομ Χανκς η Στρατιωτική Ακαδημία West Point
Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια των συνεχών παρεμβάσεων του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Moonwalk: 15.000 επισκέπτες, 30 μουσικές σκηνές, πάνω από 123 καλλιτέχνες, ένα εντυπωσιακό θέαμα!
Όλα όσα έζησαν οι επισκέπτες του Πρωταρά το βράδυ της Κυριακής

Διαδρομή στις 15 εκκλησίες και τα ξωκλήσια του Τιμίου Σταυρού στην Κύπρο
Με αφορμή τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα οδοιπορικό πίστης και παράδοσης στις εκκλησίες που τιμούν το σύμβολο της χριστιανοσύνης

Ο νέος, υπέροχος προορισμός της Wizz Air, από το αεροδρόμιο της Πάφου
Νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου

Τι λέει το Τμ.Γεωλογικής για τον σεισμό που έγινε ξημερώματα Κυριακής
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Λεμεσού

Γίνε μέρος της μαγείας του Μεσαιωνικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού Φικάρδου
Αιτήσεις για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Φικάρδου 2025–2026!

Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε το φθινόπωρο
Οι πόλεις όπου αυτή η εποχή του χρόνου προσφέρουν όμορφα τοπία και μια διαφορετική κουλτούρα

Μαγικές εικόνες: Το «ματωμένο φεγγάρι» φώτισε τον ουρανό της Κύπρου
10 άκρως εντυπωσιακές εικόνες από το κόκκινο φεγγάρι της 7ης Σεπτεμβρίου
