Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2021
Η ευχάριστη είδηση γνωστοποιήθηκε πρώτα από το Shadow and Act: o Τα-Νεχίσι Κόουτς, ο συγγραφέας μπεστσέλερ όπως τα «Between the World and Me», «The Beautiful Struggle», «We Were Eight Years in Power» και «The Water Dancer», πρόκειται να γράψει ιστορία για νέα ταινία Σούπερμαν, για την DC Films και την Warner Bros.
Το πρότζεκτ είναι στα πρώτα στάδια, προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί σκηνοθέτης και δεν έχει ξεκινήσει έρευνα για το ποιος θα υποδυθεί τον Kal-El / Superman. Το μόνο που έχει γνωστοποιηθεί είναι ότι την παραγωγή έχει αναλάβει η Bad Robot Productions, η εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών του J.J. Abrams• γνωστή από τηλεοπτικές σειρές όπως «Fringe», «Lost», «Westworld» και από ταινίες όπως «Star Trek», «Star Trek Into Darkness», «Star Trek Beyond», «Mission: Impossible - Ghost Protocol», «Mission: Impossible - Rogue Nation» και «Mission: Impossible - Fallout».
«Είναι τιμή μου το να έχω προσκληθεί από την Warner Bros., την DC Films και την Bad Robot στο DC Extended Universe» είπε, σε ανακοίνωση ο Κόουτς. «Προσβλέπω στο να προσθέσω ουσιαστικά στην κληρονομιά του πιο εμβληματικού μυθικού ήρωα της Αμερικής».
«Το “ Between the World and Me” άνοιξε ένα παράθυρο και άλλαξε τον τρόπο που πολλοί από εμάς βλέπουμε τον κόσμο» δήλωσε από την πλευρά του ο Τόμπι Έμεριτς, ο πρόεδρος του Warner Bros. Pictures Group. «Είμαστε βέβαιοι ότι η εκδοχή του για τον Σούπερμαν θα προσφέρει στους φανατικούς θαυμαστές έναν καινούργιο και συναρπαστικό τρόπο να βλέπουν τον Ατσάλινο Άνθρωπο».
Πηγή: skai.gr
Σχετικά
Πέθανε ο Robert Duvall: Αλ Πατσίνο, Κόπολα, Ντε Νίρο αποχαιρετούν τον θρυλικό «κονσιλιέρε» του Νονού
Συγκινητικά τα μηνύματα και από άλλους συναδελφούς του, ηθοποιούς - «Ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος για να μιλήσεις και να γελάσεις μαζί του»
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες