Μουσική , Music News

Οι Μέλιsses μόλις κυκλοφόρησαν το music video της νέας τους επιτυχίας Μισή Καρδιά

Μία συγκλονιστική homemade μικρού μήκους ταινία για τον έρωτα.

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2020

Οι Μέλιsses μόλις κυκλοφόρησαν το music video της νέας τους επιτυχίας Μισή Καρδιά, το οποίο δημιουργήθηκε με τη συμβολή του κοινού και μέσα από μία συγκινητική πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομείων εν μέσω της πανδημίας. Αντί αμοιβής, οι #Melisses κατέθεσαν το ποσό των 5.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.⁣⁣
⁣⁣
Το no1 συγκρότημα της χώρας «έντυσε» το «Μισή Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, με μία συγκλονιστική homemade ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθέτησε ο πολυτάλαντος frontman τους, Χρήστος Μάστορας.
 
Ξεκινώντας με ένα γράμμα προς το μέλλον, στο video του «Μισή Καρδιά» ξετυλίγεται μία καθηλωτική ιστορία με κεντρικό θέμα τον «ιό» του έρωτα. Άραγε, όταν έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει με όλη σου την καρδιά, μπορείς να «γιατρευτείς» αν ξεριζώσεις τη μισή;
 
Τα πλάνα επιλέχθηκαν από υλικό που έστειλε το κοινό και  μαγνητοσκοπήθηκαν μέσα στο σπίτι ή αποτελούν stock εξωτερικών πλάνων  πριν από τις απαγορεύσεις. Αντί αμοιβής, οι ΜΕΛΙSSES κατέθεσαν το ποσό των 5.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
 
Το «Μισή Καρδιά», σε στίχους και μουσική ΜΕΛΙSSES και STAN Αντιπαριώτη,  ξεχώρισε και αγαπήθηκε αμέσως, συνεχίζοντας το μοναδικό σερί των  μεγάλων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει το κορυφαίο συγκρότημα στα δέκα  χρόνια της παρουσίας του. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το  τραγούδι κατέκτησε το no1 στο iTunes chart, θέση στην οποία παραμένει επί σειρά εβδομάδων και μπήκε στο top10 του ελληνικού Official Airplay Chart by MediaInspector , όπου αποτελεί highest climber.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close