Cine News , Κινηματογράφος

Έρχεται η 2η σεζόν του «The Morning Show» με Jennifer Aniston και Reese Witherspoon

Αν και η παραγωγή του «The Morning Show» διακόπηκε λόγω του Covid-19, αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο ο 2ος κύκλος.

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2021

Οι πάλαι ποτέ αδερφές στα «Φιλαράκια» Reese Witherspoon και Jennifer Aniston, ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2019 και δημιούργησαν τη σειρά «The Morning Show» της Apple TV+.

Η σειρά, της οποίας το cast αποτελείται από τη Jennifer Aniston, τη Reese Witherspoon και τον Steve Carell, εξιστορεί την πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες σε μία από τις πιο δημοφιλείς πρωινές εκπομπές της Αμερικής.

Βασικό θέμα της σειράς είναι το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξεσπά με κατηγορούμενο τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής δίνοντας τροφή για σκέψη σχετικά με τα όρια του φλερτ.

Ύστερα από δηλώσεις των συντελεστών, η 2η σεζόν η οποία προγραμματιζόταν να προβληθεί τον περασμένο Νοέμβρη, ξαναγράφεται, προσαρμοσμένη πλέον στη νέα πραγματικότητα και με τα δεδομένα της πανδημίας που εξακολουθεί και επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως.



Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τη σκηνοθέτη της σειράς Mimi Leder, η οποία δήλωσε ότι όπως κάθε εκπομπή, που αναφέρεται στον ρατσισμό, σε αρρώστιες ανά τον κόσμο έτσι και το «The Morning Show», θα αναφερθεί στην πανδημία του Covid-19.

Το καστ των ηθοποιών αναμένεται ανανεωθεί με την ένταξη του πρωταγωνιστή του Netflix, Hasan Minhaj ως Έρικ, το νέο και πολλά υποσχόμενο μέλος της εκπομπής αλλά και της Greta Lee, η οποία θα ενσαρκώσει τη φιλόδοξη ιδιοκτήτρια μιας διαδικτυακής εταιρείας πολυμέσων.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close