Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2021
Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision, όπως αποκάλυψε η ερμηνεύτριά του Στεφανία, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.
Σε απευθείας σύνδεση, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνομίλησε με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα, οι οποίοι αποκάλυψαν την ημερομηνία της παρουσίασης του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής, καθώς και λεπτομέρειες για το βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.
Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή. Πρόσθεσε επίσης ότι το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Στο ρεπορτάζ, που είχε προηγηθεί στα εξωτερικά γυρίσματα του βιντεοκλίπ, η Στεφανία μίλησε με ενθουσιασμό για το τραγούδι που έχουν δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Sharon Vaughn: «Το “Last Dance” είναι τέλειο! Είναι χορευτικό, είναι ποπ, έχει vibes από την Dua Lipa, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ!
Χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, η Στεφανία έδωσε τη δική της υπόσχεση για την ελληνική εμφάνιση στη Eurovision: «Ετοιμαστείτε για κάτι πολύ δυνατό για την Ελλάδα».
Μιλώντας για τον σκηνοθέτη του βιντεοκλίπ, Κώστα Καρύδα, η 18χρονη τραγουδίστρια τον χαρακτήρισε πολύ γλυκό και εξαιρετικό επαγγελματία με ξεχωριστές ιδέες.
Ο Κώστας Καρύδας αποκάλυψε στοιχεία για το ύφος του βιντεοκλίπ, το οποίο θα έχει γυρίσματα σε στούντιο και εξωτερικούς χώρους, αισθητική από πίνακες ζωγραφικής, ονειρικές εικόνες και πολλά εφέ: «Θα δείτε τη Στεφανία ως μια δυναμική γυναίκα να κάνει πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε» , είπε χαρακτηριστικά.
Για τη συνεργασία του με τη Στεφανία ο Κώστας Καρύδας είπε: «Eίναι ένα κορίτσι με πολλή ενέργεια και πολλή διάθεση να συμμετέχει σε ό,τι τρελό τη βάζω να κάνει. Φέτος έχουμε περισσότερη οικειότητα και διαφορετική χημεία. Συνεννοούμαστε κατευθείαν!».
Σχετικά

Η Ισπανία αποφασίζει επίσημα την απόσυρση από τη Eurovision 2026 αν συμμετάσχει το Ισραήλ
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Δεκέμβριο, όταν η EBU θα αποφασίσει αν το Ισραήλ θα παραμείνει ή θα αποκλειστεί

Η Δέσποινα Βανδή ξεσηκώνει απόψε την Πανεπιστημιούπολη
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να τραγουδήσει «Όσα Αγαπάει» στη Λευκωσία

Μπουζούκια Αθήνα 2025-2026: Τα καλύτερα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα έρχονται
Διασκέδαση με αγαπημένους μας καλλιτέχνες στην ελληνική πρωτεύουσα

«Μουσική στην πόλη»: Μια μοναδική μουσική εμπειρία στην καρδιά της Λευκωσίας
Πλάι στα φωτισμένα ενετικά τείχη

Η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά έρχεται στην Κύπρο για μία μοναδική βραδιά
Με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες

Ο αυτοδίδακτος τραγουδοποιός Παναγιώτης Λοΐζου στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Ο γυμναστής που έγινε μουσικός, μαθαίνοντας μόνος του να παίζει κιθάρα και λαούτο

Δημήτρης Μεσημέρης: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία του στην Λευκωσία
Μας παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «ΤΙΚ ΤΑΚ»,

Διπλή αποθέωση για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο με πάνω από 130.000 θεατές [ΒΙΝΤΕΟ]
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη sold out συναυλία

Ο Λιούις Καπάλντι επιστρέφει στις μεγάλες σκηνές μετά τη μάχη με το σύνδρομο Τουρέτ
Η συγκινητική στιγμή στο Γκλάστονμπερι το 2023

STARLIGHT 1: Δύο διεθνούς φήμης καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο
Ο βιολιστής και μαέστρος Thomas Zehetmair και η λαμπρή βιολίστα Ruth Killius

Ο πολυβραβευμένος 17χρονος τενόρος, Ιωάννης Λιβανός, για μία συναυλία στην Λευκωσία
«Για Ένα Όνειρο Ζούμε» με μια βραδιά που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη

Ένα γνήσιο γλέντι με μουσική, φαγητό και χορό θα στηθεί στην πλατεία
Ρεμπετολαϊκή βραδιά με τους Αναρέν Μπουρέκκ