Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2021
Το TC Candler στην κατηγορία "100 Most Beautiful Faces" ανέδειξε ως την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο την 19χρονη Yael Shelbia από το Ισραήλ.
Η Yael Shelbia ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο από την ετήσια λίστα του TC Candler's στην κατηγορία "100 Most Beautiful Faces of the Year". Όπως φαίνεται η 19χρονη από το Ισραήλ άφησε την συμπατριώτισσά της Gal Gadot στην 21η θέση, ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχε κερδίσει ξανά μια θέση στο Top5 -3η το 2018, 2η το 2019.
Σύμφωνα με τους Times του Ισραηλ, η 19χρονη αυτή την περίοδο εκτίει υποχρεωτική θητεία στην ισραηλινή αεροπορία. Πέρα από αυτό όμως, η Yael εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός έχοντας ήδη πάρει μέρος σε καμπάνια ρούχων ισραηλινής εταιρείας αλλά και στην καμπάνια προϊόντων ομορφιάς της Kim Kardashian KKW Beauty. Φυσικά, ούτε η παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αμελητέα αφού στο Instagram μετράει ήδη κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ακόλουθους.
Βρίσκεται σε σχέση με τον 35χρονο Bradon Korff, εγγονό του δισεκατομμυριούχου Sumner Redstone (κύριος μέτοχος των ViacomCBS, Paramount Pictures, κτλ). Η ίδια η Yael μιλώντας στο Channel 12 από το Λος Άντζελες δήλωσε έκπληκτη από τον τίτλο «Δεν έχω έρθει ποτέ πρώτη σε τίποτα... είναι πολύ ωραία.
Πώς βρέθηκε στο Λος Άντζελες αφού υπηρετεί στην πολεμική αεροπορία είπατε; Σύμφωνα με τα λεγόμενά της η υπηρεσία της είναι πολύ εξυπηρετική και της επιτρέπει να παρευρίσκεται σε συναντήσεις (σε άλλες ηπείρους) και να εργάζεται ως μοντέλο, αλλά θα επιστρέψει σύντομα πίσω.
Σχετικά


Αυτό είναι το νέο, δημοφιλές brand που άνοιξε τις πόρτες του στο Mall of Cyprus
Tο διεθνούς φήμης κινέζικο brand, θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους

Mall Κύπρου: Τα καταστήματα που θα είναι ανοικτά τον Δεκαπενταύγουστο
Ποια θα κλείσουν για την αργία

Μάθαμε πότε ανοίγει το Kiabi το νέο του, μεγάλο κατάστημα στη Λευκωσία
Η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Mall of Cyprus...Το γαλλικό fashion brand χαμηλού κόστους Kiabi ανοίγει τις πόρτες του

Η Lidl Κύπρου γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
H εταιρεία ετοιμάζει μία γιορτινή εμπειρία με εκπλήξεις και διαγωνισμούς για τους επισκέπτες της, για τα πρώτα γενέθλια του τρίτου καταστήματός της στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου.


Στο νέο τεύχος του Check in Cyprus θα βρεις όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι σου... άκρως συναρπαστικό!
Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην ολοκαίνουρια, καλοκαιρινή έκδοση του Check in Cyprus... που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει

Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί για το περιβάλλον
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Lidl Κύπρου παρουσιάζει τις πρωτοβουλίες της που στοχεύουν σε ένα βιώσιμο και καλύτερο αύριο για όλους

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την Δευτέρα του Κατακλυσμού
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα του νησιού

Έρχεται «ευρω-φόρος» €2 σε πακέτα από Shein και Temu
Το τέλος διακίνησης θα επιβληθεί στα δέματα που έρχονται με couriers και κοστίζουν μέχρι €150


Το My Mall Limassol γιορτάζει 16 χρόνια λειτουργίας
Και μας προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή