Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2021
Μετά την επιτυχία του "Glass", ο σκηνοθέτης της "Έκτης Αίσθησης" M. Night Shyamalan έκανε ένα μικρό διάλειμμα με την τηλεοπτική σειρά "Servant" και επιτέλους επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα νέο μυστηριώδες θρίλερ, βασισμένο στο graphic novel "Sandcastle" των Pierre Oscar Lévy και Frederik Peeters που εκδόθηκε το 2010.
Η υπόθεση εκτυλίσσεται μια υπέροχη μέρα στην παραλία, όπου μια οικογένεια, ένα νεαρό ζευγάρι, ορισμένοι τουρίστες και ένας πρόσφυγας καταλήγουν μαζί σε έναν απομονωμένο και ειδυλλιακό κόλπο με καταπράσινα δάση. Μέσα όμως σε αυτή την εξωτική ουτοπία κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό, το οποίο αρχίζει να αποκαλύπτεται όταν στα κρυστάλλινα νερά ξαφνικά εμφανίζεται το πτώμα μιας γυναίκες και τα όλα τα παιδιά αρχίζουν να μεγαλώνουν απότομα.
Η ταινία "Old" γυρίστηκε υπό αυστηρότατους κανόνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο M. Night Shyamalan, που συνήθως προτιμά την πατρίδα του Φιλαδέλφεια για τα γυρίσματα των ταινιών του, αυτή τη φορά επέλεξε την Δομινικανή Δημοκρατία.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2020 και το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου μέσω των Universal Pictures.
Πρωταγωνιστούν οι Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Alex Wolff, Abbey Lee, Embeth Davidtz και Vicky Krieps.
Σχετικά
Η Ζεντάγια διεκδικεί το πρώτο της Οσκαρ με το «Dune: Part Three»
Η Warner Bros. ετοιμάζεται να προωθήσει τη Ζεντάγια στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για το τρίτο μέρος του «Dune», σε μια απόφαση που αποκαλύπτει πολλά για τη θέση της Τσάνι στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ.
Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ στο ψυχολογικό θρίλερ «Bunker»
Στη νέα ταινία του Φλοριάν Ζελέρ, μια αμφιλεγόμενη επαγγελματική πρόταση δοκιμάζει τον γάμο ενός ζευγαριού ύστερα από 17 χρόνια κοινής ζωής.
Η Charli XCX στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η ποπ σταρ εντάσσεται στο καστ του «What Happens at Night», ενός γοτθικού ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.
Τα γυρίσματα του «Heat 2» μεταφέρονται για το 2027
Ο Μάικλ Μαν καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, το οποίο φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο του «Heat» με ένα εντυπωσιακό καστ και προϋπολογισμό 165 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην τελική ευθεία για τον νέο Τζέιμς Μποντ: Τέσσερις ηθοποιοί διεκδικούν τον ρόλο
Αν και το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν πριν από το τέλος του έτους
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια ιστορία για την απώλεια και την εκδίκηση
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Apology» του Netflix, σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ.
Οι 3 νέες ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας δίνουν αφορμή για μια έξοδο μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν με το «The Mummy: The Book of the Dead»
Η τέταρτη ταινία του franchise αποκτά επίσημο τίτλο και προγραμματίζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2027, με το αρχικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιστρέφει για πρώτη φορά μαζί μετά δεκαέξι χρόνια.
Το «Hold Onto Me» της Μυρσίνης Αριστείδου στη Shortlist των European Film Awards 2027
Μια ακόμη σημαντική διεθνής διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, με την ταινία να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.
Ο Πολ Βερχόφεν στο πλευρό του Τζέιμς Γουάν για τη νέα σειρά «RoboCop»
O Ολλανδός δημιουργός επιστρέφει στο σύμπαν του «RoboCop» συμμετέχοντας στη νέα τηλεοπτική εκδοχή που ετοιμάζει ο Τζέιμς Γουάν για το Amazon Prime.
Ο Αλ Πατσίνο θα τιμηθεί με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών
Αποτελεί τιμή για εμένα η αναγνώριση από το SAG-AFTRA, καθώς γιορτάζει την πορεία μου, σχολίασε ο 86χρονος ηθοποιός
Beatles: Τέσσερις ταινίες σε τέσσερις εβδομάδες – Το «κινηματογραφικό γεγονός» του Σαμ Μέντες
Κάθε ταινία προορίζεται να λειτουργεί αυτόνομα, αφηγούμενη την ιστορία ενός από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος. Ποια θα είναι η σειρά κυκλοφορίας.