Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021
Περισσότερα από 27 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της κυκλοφορίας της την αμερικανο-ινδικής παραγωγής δραματική ταινία του Netflix «The White Tiger», όπως ανέφερε η Πριγιάνκα Τσόπρα, εκτελεστική παραγωγός και πρωταγωνίστρια του φιλμ, σε ανάρτησή της στο Instagram.
Από τις 13 Ιανουαρίου, ημέρα κυκλοφορίας της, έφθασε στο νούμερο 1 της λίστας των ταινιών της υπηρεσίας streaming με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε 64 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.
«Είναι τόσο συγκινητικό για μένα να βλέπω την αποδοχή αυτής της λαμπρής απίστευτης ιστορίας» έγραψε η Ινδή ηθοποιός στο Instagram. «Προκαλεί δέος να αγκαλιάζεται από το κοινό σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ τους Αραβίντ Αντίγκα, Ραμίν Μπαχράνι, Αντάρς Γκουράβ, και όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε το Netflix που έδωσε στη μικρή μας ταινία φτερά».
Η ταινία είναι μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του 2008 του Αραβίντ Αντίγκα. Το μυθιστόρημα κέρδισε το 40ο λογοτεχνικό βραβείο Booker το έτος κυκλοφορίας του.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Πριάνκα Τσόπρα ως Πίνκι, ο Αντάρς Γκουράβ στον πρώτο του μεγάλο ρόλο και ο Ραϊκουμάρ Ράο. Ο Γκουράβ υποδύεται τον Μπαλράμ Χαλβάι, έναν άνδρα που δραπετεύει από τη φτώχεια για να γίνει υπηρέτης και σοφέρ μιας εύπορης οικογένειας.
«Είναι εκπληκτικός» δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Ραμίν Μπαχράνι για τον Αντάρς Γκουράβ. «Ήμουν τυχερός που βρήκα έναν σπουδαίο ηθοποιό τον Αντάρς, ο οποίος κατάφερε … να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας επειδή είναι τόσο γοητευτικός, αλλά έχει και την άλλη πλευρά του» σημείωσε.
Πηγή: www.newsbeast.gr
Σχετικά
Ο Γιώργος Τσαγγάρης νικητής του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας Animation στο Φεστιβάλ Karama της Ιορδανίας
Επίκεντρο της ταινίας «Η Υφάντρα» είναι ο μύθος της Αράχνης
Zootopia 2: Η ταινία του Χόλιγουντ με τις υψηλότερες εισπράξεις για το 2025 – 1,13 δισεκατομμύρια δολάρια
Παγκοσμίως ωστόσο στην κορυφή παραμένει το κινεζικό blockbuster animation «Ne Zha 2», με 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.
Γιορτάζουμε τη μικρότερη μέρα του χρόνου με ταινίες μικρού μήκους
Το φετινό Short Film Day, θα φιλοξενηθεί στο Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης στη Λευκωσία
Νεκροί ο διάσημος σκηνοθέτης Rob Reiner και η σύζυγός του
Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους - «Κανείς δεν έχει συλληφθεί ή είναι ύποπτος» λέει η αστυνομία του Λος Άντζελες
Μπίλι Άιλις: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Hit Me Hard and Soft» -Σε 3D με την υπογραφή του Τζέιμς Κάμερον
Η Paramount Pictures παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας-συναυλίας της Μπίλι Άιλις με τίτλο «Hit Me Hard and Soft», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Μαρτίου 2026.
Hunger Games: Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο νέο prequel
Το κινηματογραφικό σύμπαν της Panem επεκτείνεται ξανά, καθώς το The Hunger Games: Sunrise on the Reaping φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία των 50ών Αγώνων Πείνας, 24 χρόνια πριν από την αρχική ταινία
Hold Onto Me: H ταινία της Κύπριας σκηνοθέτριας Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς
Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή ταινία μεγάλου μήκους που προβάλλεται στο ιστορικό και ιδιαίτερα προβεβλημένο αμερικανικό φεστιβάλ
4 πρεμιέρες – 4 λόγοι για να πας σινεμά αυτή την εβδομάδα
Τέσσερις πρεμιέρες γεμάτες ένταση, συναίσθημα και κινηματογραφική μαγεία
Η κινηματογραφική έκπληξη της χρονιάς: «Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων» συγκινούν και ενώνουν το κοινό
Μια παραγωγή που αναβιώνει τον κλασικό μύθο του Ντίκενς στην καρδιά της σύγχρονης Ελλάδας.
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» σύμφωνα με το περιοδικό Time
Τη Δευτέρα πρόσθεσε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην ήδη εντυπωσιακή λίστα με τις διακρίσεις της ταινίας «One Battle After Another» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Σπασμένη Φλέβα: Νέο ρεκόρ με 76.333 εισιτήρια για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Χρυσές Σφαίρες 2026: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες - Πότε η απονομή
Φέτος, υπάρχει και μια νέα κατηγορία στα βραβεία