Eating News , Εστιατόρια

4 λόγοι για να παραγγείλεις σήμερα από το Jamie Oliver’s Diner!

Μάθε και εσύ τους 4 λόγους που πρέπει να παραγγείλεις σήμερα από το Jamie Oliver’s Diner!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021

Το Jamie Oliver’s Diner άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες πριν μερικούς μήνες θέλοντας να δώσει μια πιο γευστική νότα στην καθημερινότητα μας. Έτσι, έγινε το πρώτο διεθνές brand στην Κύπρο που λειτουργεί με βάση τη νέα τάση στο χώρο της εστίασης ‘ghost kitchen’, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε τα δελεαστικά του πιάτα αποκλειστικά στο σπίτι μέσω της υπηρεσίας delivery.

Και όπως κάθε άλλο εστιατόριο που σέβεται τον εαυτό του, μετά την αγάπη που έδειξε το κοινό δοκιμάζοντας συνεχώς τις δημιουργίες του, αποφάσισε να προχωρήσει στην προσθήκη ακόμη 4 αγαπημένων φαγητών, πάντα με την αξεπέραστη ποιότητα Jamie Oliver!

Mac & Cheese: Ποιός δεν λατρεύει την κρεμώδης σάλτσα τυριού μαζί με το κοφτό μακαρονάκι και την αρωματισμένη φρυγανιά; Τώρα μπορείς να το έχεις όποια στιγμή επιθυμείς!

Cajun – Spiced Salmon Burger: Σκέφτηκες ποτέ ότι θα μπορούσες να φας burger με σολομό; Και όμως! Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το νέο τρόπο να απολαύσεις το σολομό, με καρυκεύματα σε μαλακό ψωμάκι, με γιαούρτι, πιπεριές jalapeno, κόλιανδρο, ζουμερή ντομάτα και μαρούλι. 

Cheesy Steak Sandwich: Αγαπάς το steak; Σου δίνουμε τον τέλειο λόγο για να το φας σήμερα! Δοκίμασε το σε μια διαφορετική συνταγή μαζί με καραμελωμένα κρεμμύδια, πιπεριές τουρσί, σάλτσα τυριού και όλα αυτά σε μαλακό ψωμάκι brioche!

Granny Smith Apple Pie – Σου έχουμε και την ιδανική επιλογή για γλυκό! Τραγανή ζύμη γεμιστή με μήλα και αμύγδαλα, πασπαλισμένη με ζάχαρη και κανέλα, συνοδευόμενη από λαχταριστή κρέμα custard!

Παράλληλα, μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα Signature Burgers, τα BBQ Ribs, το Roasted Chicken, το Pulled Pork και τις φρέσκιες σαλάτες που αγαπάς!

Μην χάνεις χρόνο και παράγγειλε τώρα στο 77 77 33 33 ή μέσω Foody και Bolt Food. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close