Μουσική , Music News

Lady Gaga και Jennifer Lopez τραγουδούν στην ορκωμοσία του Joe Biden

Ενώνουν τις φωνές τους για ακόμα μια φορά

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021

Την ερχόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον, η Lady Gaga και η Jennifer Lopez θα βρεθούν επί σκηνής, μαζί και με άλλους, κατά την τελετή της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden.  Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, μάλιστα, «θα είναι μια βιτρίνα της διαφορετικότητας στην Αμερική».

Η ορκωμοσία του αμερικανού προέδρου, αναμένεται να γίνει στις 20 Ιανουαρίου, ενώ η Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και η Lopez θα δώσει μια μουσική παράσταση.

«Αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας που υπάρχει στο σπουδαίο έθνος μας», ανέφερε σήμερα η ομάδα του σε δήλωση που εξέδωσε και στην οποία προσθέτει πως αντανακλούν «το σταθερό όραμα» του Biden και της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Kamala Harris,‎ «για ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία μας, στο οποίο είμαστε μια Αμερική που θα ξεπεράσει ενωμένη τις βαθιές διαιρέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός μας, ενώνοντας τη χώρα και αποκαθιστώντας την ψυχή του έθνους μας».

Η τελετή της ορκωμοσίας θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19 και των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια, ύστερα από την εισβολή υποστηρικτών του Donald Trump στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, στις 6 Ιανουαρίου, επιδιώκοντας να αποτρέψει την επικύρωση της νίκης του Biden από το νομοθετικό σώμα.

Το κοινό δεν θα μπορεί να είναι παρόν για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς.

Ανακοινώνοντας αυτούς που θα μιλήσουν κατά την τελετή, η ομάδα του Biden αναφέρθηκε στην υποστήριξη της Lady Gaga στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και σε θέματα υγείας, καθώς και τη συμβολή της Lopez στη συνειδητοποίηση της δυσανάλογης επίδρασης του νέου κορωνοϊού στους Λατινοαμερικανούς.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close