Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε τα πιο νόστιμα gift boxes για να δωρίσεις στους αγαπημένους σου

Μια σειρά από κουτιά γεμάτα πειρασμούς πουφέρνουν την απόλαυσητων γιορτινών προϊόντωνστο σπίτι σου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2020

Οι online φούρνοι με κουτιά-έκπληξη που έρχονται στην πόρτα σου δεν είναι καινούργια ιδέα: τον τελευταίο καιρό κάνουν θραύση ενόψει κορωνοϊού, απαγορεύσεων και κοινωνικής απόστασης! 

Εξάλλου, με τα εστιατόρια σε παύση και τις αλλαγές που βιώνουμε όλοι μας να κάνουν τις απολαύσεις στο σπίτι πιο επίκαιρες και πιο …υποχρεωτικές από ποτέ, όλοι μας αναζητούμε συνεχώς αυτά τα δώρα και τα κουτιά που θα αποτελέσουν για μας αλλά και τους φίλους μας τα ιδανικά δώρα... 

Και αυτό που βρήκαμε είναι τα κουτιά... με πραγματικούς πειρασμούς από το MyBasket, τον online φούρνο, που αυτήν την εποχή επιστρέφει με ξεχωριστές σπιτικές υγιεινές επιλογές, με τις πιο λίγες θερμίδες και την πιο μεγάλη απόλαυση!

Το MyBasket λοιπόν γεμίζει με διάφορα καλούδια τα κουτιά του και τα στέλνει σου ή στο σπίτι όποιου αποφασίσεις να το δωρίσεις.

Η λογική είναι απλή και στηρίζεται στους ιδανικούς συνδυασμούς... και φυσικά στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, τα οποία χαρίζουν στιγμές απόλαυσης και ευδαιμονίας στο σπίτι ίσως και με μια μικρή παρέα. Παράλληλα όμως θα αποτελεί και ιδανική λύση για ένα γκουρμέ δώρο υψηλής ποιότητας!

Τα κουτιά διατίθενται σε 3 μεγέθη (μικρό, μεσαίο και μεγάλο) και χωρούν όλα όσα νόστιμα μπορείς να φανταστείς! 

Εμείς δοκιμάσαμε τις λιχουδιές του Large Christmas Box... και μείναμε κυριολεκτικά ενθουσιασμένοι! Αρκεί να σου πω ότι μέσα σε λίγες ώρες έφτασε έξω από την πόρτα μου (στη Λεμεσό)... ένα κουτί γιορτινά στολισμένο! Ανυπομονούσα τόσο να το ανοίξω και δεν είχα άδικο! 

Ήταν γεμάτο ποιοτικά προϊόντα... ένα μπουκάλι Premium ελληνικό κόκκινο κρασί 750ml, τυρί γραβιέρα, κεφαλοτύρι, οργανική ελληνική μαρμελάδα σύκο, πεντανόστιμα vegan μελομακάρονα (στα οποία δεν μπόρεσα να αντισταθώ), μελομακάρονα με περγαμόντο και σοκολάτα (επίσης vegan και επίσης αοπόλυτα γευστικά), και  η έκπληξη ήταν οι χουρμάδες με φιστικοβούτυρο και σοκολάτα (Vegan Premium Peanut Butter and Chocolate Medjool Dates).

Μπορείτε να παραγγείλετε κι εσείς ένα από τα μοναδικά κουτιά του ΜyBasket (καθώς και τα υπέροχα γλυκά και αρτοποιήματά του) μέσω tων Foody, Delivery Man, ή τηλεφωνόντας στο 99277356.

Το MyBasket πέρα από τα κουτιά-έκπληξη σού ετοιμάζει και Festive Platter, για να μοιραστείς με την (μικρή) παρέα στο σπίτι! Παράγγειλέ τα σήμερα! 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close