22 November-1 December 2013
Eating News , Εστιατόρια

Εβδομάδα Σοκολάτας στο Four Seasons

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2013

Όσοι βρεθήκαμε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο εστιατόριο Mavrommatis του Four Seasons, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική γαστρονομική πανδαισία αφιερωμένη στη σοκολάτα. Το gala dinner πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της καθιερωμένης "Εβδομάδας Σοκολάτας", όπου το πάθος για σοκολάτα θα ζωντανέψει και φέτος στο Colors Café, από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

O Executive Chef του ξενοδοχείου και η ομάδα του, επιφύλασσαν στους προσκεκλημένους μια απολαυστική βραδιά, με ένα πρωτοποριακό μενού: Μοναδικά ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια με εναρμονισμένες πινελιές σοκολάτας. Η επιλογή των κρασιών έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να δένουν άψογα με τις γεύσεις. Το δείπνο άρχισε με τερίνα από φουά γκρα με ελαφριά επικάλυψη ημίγλυκιας σοκολάτας, μάνγκο με πιπερόριζα, τουλίπα σησαμιού και φρεσκοψημένη μπριός με κόκκους κακάο. Στην εμπειρία των γεύσεων προστέθηκαν χτένια σοταρισμένα σε βούτυρο κακάο, πουρέ κολοκύθας και μακαρούν σοκολάτας με κρέμα τρούφας. Η πανδαισία γεύσεων συνεχίστηκε με σιγοψημένο φιλέτο ζαρκαδιού σε κρούστα από καρύδια πεκάν, άσπρα σπαράγγια μπρεζέ, αφρός από κολοκάσι και καραμελωμένα μήλα, σάλτσα από άγρια μούρα και σοκολάτα. Η προετοιμασία του ουρανίσκου για την κορύφωση της βραδιάς, έγινε με σορμπέ μανταρινιού και τσάτνεϊ φρούτων. Η αποκορύφωση του δείπνου ήταν ένα μοναδικό "chocolate show" από τους ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου. Με πινέλο και παλέτα γεμάτη από σοκολάτα, κακάο, καραμέλα και κόκκινα φρούτα, έδωσαν ζωντανή παράσταση, δημιουργώντας με δεξιοτεχνία, αφηρημένους γευστικούς πίνακες με εντυπωσιακές σοκολατοδημιουργίες.

 

"Εβδομάδα Σοκολάτας"

Το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά την "Εβδομάδα Σοκολάτας", παρουσιάζοντας και φέτος μια μοναδική συλλογή απολαύσεων, από εκπληκτικές σοκολατένιες δημιουργίες και καινούργιες γαστρονομικές εκπλήξεις. Οι συνδυασμοί των σοκολατοδημιουργιών βασίζονται πάνω στις σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής, ενώ οι ξεχωριστές πρώτες ύλες από το Βέλγιο και τη Βενεζουέλα, δίνουν πλούσια αρώματα και γεύσεις στους πρωτότυπους σοκολατένιους πειρασμούς. Η γευστική απόλαυση ενισχύεται από ξηρούς καρπούς, εσπεριδοειδή, μούρα, καραμέλα, φρέσκια βανίλια και αρώματα μπαχαρικών, που οδηγούν σε μια πανδαισία γαστρονομικών επιλογών και καθηλώνουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Πληρ. 25858000.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close