Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

8 ψαγμένα delicatessen, που πρέπει να ξέρεις τις φετινές γιορτές

Προϊόντα υψηλής ποιότητας από 6deli μαγαζιά της Κύπρου που ξεχωρίζουν για τα προϊόντα τους

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2020

Εκλεκτά και ποιοτικά προϊόντα για να βάλεις στο τραπέζι σου από 5 πολύ καλά delicatessen της Κύπρου που δίνουν έμφαση στα στα κυπριακά και ελληνικά προϊόντα. Υπέροχα τυριά, αλλαντικά αλλά και ποιοτικά κυπριακά προϊόντα και κρέατα θα βρεις στα ράφια πέντε ξεχωριστών deli του νησιού. 

Και σπίτι, αμέσως μάς έρχεται στο μυαλό το delivery, το οποίο πέρα από τα super markets, άρχισαν και τα delicatessen που επίσης στέλνουν τα προϊόντα τους στο σπίτι.

Kantina
Διαλεχτά προϊόντα από Ελλάδα, όπως εκλεκτά τυριά, ποιοτικά αλλαντικά, χειροποίητα ζυμαρικά, και μια πολύ προσεγμένη γκάμα από κρασιά. Αυτά είναι τα deli προϊόντα που θα βρεις σε ένα από τα πιο κλασικά delicatessen της πρωτεύουσας. Στα ράφια του θα βρεις επίσης κυπριακό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό ελαιόλαδο, καθώς και ελιές και χωριάτικο μακαρονάκι, αβγοτάραχο κ.ά. και φυσικά pannettone για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα. Αν θες, σου ετοιμάζουν και πακέτα δώρων για τους φίλους και τα παραδίδουν στην πόρτα σου.  
(22680040) Σοφούλη 48. 

Bakali
Ένα αλλιώτικο μπακάλικο σε περιμένει σε Λευκωσία και Λεμεσό, γεμάτο παραδοσιακά προϊόντα, μπαχαρικά, οργανικό ελαιόλαδο για μαγειρέματα και βότανα του νησιού για τσαγάκι, ξηρούς καρπούς, καφέ, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αιθέρια έλαια κ.ά.. Θα βρεις επίσης από καλλυντικά φτιαγμένα μόνο με φυσικά προϊόντα μέχρι και συμπληρώματα διατροφής, σπιτικές μπάρες ενέργειας. Αναλαμβάνουν να στείλουν την παραγγελία σου σε όλη την Κύπρο.
(22665503, Λευκωσία & 25 565602, Λεμεσός).

Νέκταρ
Μια πανδαισία αρωμάτων και γεύσεων από Ελλάδα, με ευχάριστες πινελιές και από την Κύπρο σε περιμένουν στο Νέκταρ. Εδώ θα βρεις από ποικιλία βιολογικών δημητριακών για πρωινό, τσάγια με βότανα, παραδοσιακές μαρμελάδες μέχρι μέλι, αλλιώτικες αλοιφές, παξιμάδια, σοκολάτες κ.ά. Όλα τα προϊόντα είναι από επιλεγμένους ντόπιους παραγωγούς της Ελλάδας και της Κύπρου, ανάμεσα σε αυτά και τα ελληνικά chutney και σάλτσες.
(25109116) Θεσσαλονίκης 17, Αγία Ζώνη.

Bavarian Delicatessen
Ιδιαίτερες προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι θα βρεις και στο Bavarian Delicatessen. Aλλαντικά και τυριά, σε μεγάλη ποικιλία, μοναδικά χριστουγεννιάτικα εδέσματα, όπως panettone, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά κ.ά. έρχομται στην πόρτα του σπιτιού σου. Τέλος, θα σου φτιάξουν τα πιο νόστιμα καλάθια-δώρα αποτελούμενα από gourmet προϊόντα των καταστημάτων τους.
(22773139) Ταγματάρχη Πουλίου 16, Λευκωσία. / (25747441) Αγίας Ζώνης 38, Λεμεσός. 

Le Petit Marche
Στο Le Petit Marche, το delicatessen που έφτιαξαν οι ιδιοκτήτες του γαλλικού Le Frenchie Bistro Restaurant στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λεμεσού, θα βρεις μοναδικά προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής, όπως τυριά, αλλαντικά, σαμπάνιες, ελαιόλαδο, σπιτικό foie gras με τρούφα και κονιάκ, μαρμελάδες, σοκολατάκια, μπισκότα κ.ά. ενώ για τις γιορτές έφτιαξαν μοναδικά καλάθια με κάθης λογής πολυτελές προϊόν!
(25212333/ https://french-shop.cy/en/) Ειρήνης 7, Λεμεσός.

Barrique Wine & Deli
Tα πιο διαλεκτά προϊόντα από Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, καθώς και επιλεγμένα και αποκλειστικής εισαγωγής κρασιά επιφυλάσσει για σένα το Barrique Wine & Deli. Εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου με τα πιο δημιουργικά platter τυριών, αλλαντικών και φρούτων, αλλά και με νόστιμες μπρουσκέτες και τσιμπήματα, συμπληρώνοντας με κάποια από τις ιδιαίτερες σαλάτες του, κατόπιν παραγγελίας πάντα.
(22263777) Μενάνδρου 4, Λευκωσία. 

Phialē Wines & Foods
Στη Λεμεσό είναι ένα κατάστημα που πρόσφατα άλλαξε στέγη, μεγάλωσε, έγινε εντυπωσιακό και σου και σου φέρνει συγκλονιστικό πανετόνες αρτιτζανάλε, πολύ νόστιμο και σε διάφορες εκδοχές. Επίσης στα ράφια του θα βρεις φρέσκα artisan τυριάκαι άλλα τρόφιμα από την Ευρώπη, εκλεκτά κρασιά και προϊόντα, τα οποία σου ετοιμάζει και σε μοναδικές συσκευασίες για δώρο!
(25 250600) Γλάσδτωνος 100Β, Λεμεσός.

 

ΑΚΟΜΑ...
Στο Marathasa Valley Nuts θα βρεις αυθεντικές λιχουδιές για να δημιουργήσεις τα πιο ιδιαίτερα gif boxes για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Φτιάξε το δικό σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμμένα φρούτα, βότανα, μπαχαρικά, γνήσιο μέλι, χειροποίητες μπάρες σοκολάτας, κυπριακά εδέσματα και ντόπια κρασιά. Ναι, έρχονται και στην πόρτα σου.
(70002020) Λεωφ. Τσερίου 93, Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close