Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, πολύ εντυπωσιακό all day spot έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία

Αποχαιρετούμε την εστίαση στο νέο μαγαζί της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2020

Τα καφέ και τα εστιατόρια σε όλη την Κύπρο, αποχαιρετούν το κοινό τους απόψε στις 19.00, μίας και, σύμφωνα με τις νέες κυβερνητικές οδηγίες, καλούνται να κατεβάσουν ρολά μέχρι και το τέλος της χρονιάς! 

Εξ ου κι εμείς θέλοντας να τα απαοχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, αποφασίσαμε να το κάνουμε σε ένα νέο και πολύ εντυπωσιακό μαγαζί το οποίο άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες τις πόρτες του στη Λευκωσία. 

Ο λόγος για το Sonhe all day, ένα all day cafe-bar το οποίο διαθέτει ένα πραγματικά εντυπωσιακό decor, είναι ατμοσφαιρικό και ήρθε για να μας δώσει άλλη μία επιλογή για την έξοδό μας στη Λευκωσία! Όταν βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Το νέο στέκι έχει την υπέροχη αύρα ενός εμπνευσμένου design, όπως και την ασταμάτητη διάθεση να μας συναρπάζει και να θέλουμε να το ζούμε τόσο στα meet ups με τους φίλους όσο και στα πιο χαλαρά μας. Σ' αυτό, βέβαια, βοηθά το μοντέρνο vibe του αλλά και το φωτεινό μπαρ του, απ' αυτά που αρμόζουν σε κάθε μητρόπολη και εμπνέουν για μεγάλες συζητήσεις αλλά και after office drinks. 

Λειτουργεί από νωρίς το πρωί για καφέ και σνακ, energy pots, bagels, sandwich και wraps, σαλάτες, όπως και κυρίως πιάτα, γλυκά και επιδόρπια (τα οποία βέβαια σού ετοιμάζει και για take away και delivery).

Από τις 16.00 κι έπειτα ο χώρος μεταμορφώνεται και σε υποδέχεται με μουσική, κοκτέιλ και τσιμπήματα!  

Ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε από κοντά! 

(94 041351) Παπανικολή 82, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close